Klubbstolar hetare än någonsin – säkra din plats nu

Publicerad 14 mars 2018 i Nyheter

Upplev fotboll i toppklass, njut av mat och dryck och passa på att knyta nya affärskontakter i Malmö FF:s professionella och inspirerande miljö. Inför säsongen 2018 är våra klubbstolar hetare än någonsin. Säkra din plats som klubbstolspartner redan idag!

En allsvensk matchdag på Stadion är den naturliga mötesplatsen för hela Malmös näringsliv. På Malmö FF:s allsvenska hemmamatcher samlas representanter från flera hundra olika företag vid 15 tillfällen per år. Om du vill representera med fotbollen i centrum är detta den perfekta lösningen för dig!

Besöket börjar i eleganta Restaurang 1910 på Stadions tredje våning. Här serveras en tvårättersmiddag i en inbjudande och öppen miljö – och från scenen pumpar vi upp stämningen inför avspark med intervjuer och andra höjdpunkter.

När det börjar närma sig match går ni ut till era fasta platser som finns på Stadions övre etage. Platserna erbjuder en fantastisk överblick över planen kombinerat med maximal sittkomfort i form av vadderade stolar. I pausen är det smidigt att gå tillbaka in till Restaurang 1910 för möjlighet till förfriskningar och trevligt umgänge.

Förutom att du som klubbstolspartner säkrar din plats på våra allsvenska matcher har du förtursrätt till samma plats i sommarens kvalspel till Champions League på Stadion.

Utöver alla fotbollsupplevelser får Malmö FF:s klubbstolspartners också ta del av särskilda inspirationsträffar som arrangeras några gånger om året, i form av seminarium, föreläsningar och andra nätverkstillfällen.

Låter det intressant? Har du frågor? Kontakta oss på klubbstol@mff.se så berättar vi mer!

huvudpartners

officiella partners