Kansliet informerar

Publicerad 07 februari 2002

Kansliet informerar

Medlemskorten:
Malmö FF:s kansli jobbar just nu för högtryck med att registrera alla som hittills betalat in medlemsavgiften för 2002. Medlemskorten kommer att börja distribueras under mitten av februari. Fram tills dess gäller fjolårets kort för utnyttjande av medlemsrabatterna.

Årskorten:
Till alla er som beställt, och kanske t.o.m. redan betalat era årskort inför säsongen kan vi meddela att korten är, liksom medlemskorten, på väg. Faktureringsarbetet påbörjades vecka 5, och de första korten kommer att nå sina ägare i början av mars. Således i god tid innan premiären.

OBS! Vid de senaste utskicken som gjorts från Malmö FF har vi fått en hel del returer. Adressändringar som inte nått MFF kan vara orsak till detta. Har du flyttat eller bytat namn nyligen – glöm ej att meddela oss detta!

Hemsidan:
Som hemsidan tidigare informerat så håller Malmö FF tillsammans med Cell Network på att lansera en helt ny hemsida. En hemsida som bättre skall leva upp till de önskemål och förväntningar som finns från medlemmar, supportrar, media samt inte minst Malmö FF själva. Layoutmässigt är sidan nästan färdig men innehållsmässigt är man inte riktigt nöjd ännu. Malmö FF vill ha in betydligt mer information på sidan och detta har tagit längre tid än beräknat. Parallellt med detta ser Malmö FF över hela sin profilering dvs. även utseendet på bl. a annonser, trycksaker och medlemsutskick. Detta tillsammans har gjort att Malmö FF har beslutat att flytta lanseringen av hemsidan till början av mars. Dessutom tillträder Patrik Jandelin, som kommer att ansvara för den nya hemsidan, den 1 mars. Fram tills dess kommer den ”gamla” hemsidan att köra på som den senaste tiden.

Intresserad att se träningsmatcherna i Danmark?
Eftersom vi vet att det finns intresse att se Malmö FF:s träningsmatcher mot Bröndby den 9/2 klockan 11.00 samt mot AB Köpenhamn den 23/2 klockan 11.00 så kommer här ett tips. Oavsett om ni tänkt ta bilen eller tåget så finns all information om hur man enklast tar sig dit finns på www.mffsupport.com Klicka på länken ”bortaresor”.

Malmö Fotbollförening