Kansliet informerar

Publicerad 19 mars 2002

Kansliet informerar

Förköpsbiljetter till premiären säljs för fullt. Mycket tyder på att det blir en publiksiffra upp emot 20 000 åskådare. Eftersom sektionen till bortalagets supportrar rymmer cirka 3500 åskådare och att Fritidsförvaltningen bestämt att sätta ett tak vid 26 500 åskådare så innebär detta att det alltså finns en chans att det blir fullt. Försäkra er om en biljett redan nu för att vara säker på att få plats.

Årskorten skickades iväg i fredags från tillverkaren direkt till årskortsinnehavaren och bör alltså vara på plats de närmsta dagarna. Senaste dag att beställa årskort för att vara säker på att hinna få det innan premiären är den 25 mars.

Medlemskorten skickades iväg i måndags och skall även de vara på plats inom de närmsta dagarna. Produktionstiden är beräknad till cirka en vecka och levereras alltså normalt inom två veckor efter anmälan. Dock går det bort ett par arbetsdagar nu till påsk.

Cell Network har gjort ett mycket bra jobb och den nya hemsidan blev idag godkänd av Malmö FF. Nu återstår ett par dagar när sidan skall fyllas med diverse information. Förhoppningsvis är den nya sidan ute till helgen eller början på nästa vecka.

Tills vidare ber vi er stå ut med den gamla sidans brister.