Kalmar FF – Malmö FF 0-0

Publicerad 27 april 2017 i Matches

Bortamatchen mot Kalmar FF slutar 0-0 efter en tät och chansfattig match.

I en händelsefattig första halvlek var det Erdal Rakip som kom närmast att ge MFF ledningen med ett skott som täcktes till hörna. Förutom ett antal fasta situationer hade MFF svårt att skapa målchanser. 0-0 i halvtid.

Andra halvlek inleddes med att Pawel Cibicki testade skottlyckan på volley, men ribban hindrade Cibicki från att ge MFF ledningen. Strax innan full tid hade MFF en boll i mål genom inhoppande Markus Rosenberg. Domare Bojan Pandzic hade dock blåst frispark för Kalmar i momentet innan. En tät och chansfattig match mellan Kalmar FF och MFF slutar 0-0.

Magnus Pehrsson efter matchen
– Jag tycker att vi inleder matchen bra med bollvinster högt upp i banan. Sen tycker jag att Kalmar får rätt bra betalt för sina längre bollar och får matchen dit de vill. Där jämnar de ut matchen.

– I andra halvlek har vi mycket boll men framför Kalmars backlinje går det lite i stå i dag. Vi löpte för lite i djupled och fick till många inläggssituationer, vilket inte alls var planen. Prestationen från vår sida är inte tillräckligt bra men det är en poäng som kan bli viktig i slutändan.

Mål
Kalmar FF: –
Malmö FF: –

Varningar
Kalmar FF: David Elm (75′)
Malmö FF: Behrang Safari (75′)

Publik
5 887

Laguppställning
Johan Wiland
Anton Tinnerholm, Lasse Nielsen (Konate 59′), Franz Brorsson, Behrang Safari
Magnus Wolff Eikrem (Rosenberg 81′), Oscar Lewicki (Christiansen 69′), Erdal Rakip, Yoshimar Yotún
Pawel Cibicki, Jo Inge Berget

Ersättare: Fredrik Andersson, Pa Konate, Anders Christiansen, Markus Rosenberg, Alexander Jeremejeff, Felipe Carvalho, Andreas Vindheim.

Köp biljetter till nästa hemmamatch mot Örebro SK den 1 maj

Biljettköp

huvudpartners

officiella partners