Juniorerna vann över Göteborg med 7-0!

Publicerad 30 april 2006

**** UPPDATERAD 1 MAJ 12.50 ****
MFF:s J-lag krossade IFK Göteborgs på bortaplan: 0-7 skrevs slutresultatet.

”Vi körde över dem fullständig och deras ledare tackade efteråt för lektionen.”

IFK Göteborg J- Malmö FF J
0-7(0-2)

Målskyttar
0-1 17 min Guillermo Molins
0-2 45 min Agon Mehmeti
0-3 50 min Guillermo Molins
0-4 58 min Agon Mehmeti(straff)
0-5 68 min Robin Andersson
0-6 71 min Guillermo Molins
0-7 78 min Leutrim Jasiqi

Startuppställning
Niklas Hammer –

Christoffer Lundin, Marcus Westerlund, Mak Dzonlagic, Anes Mravac(ut 68 min) –

Robin ”Tomelilla” Nilsson, Joakim Persson(ut 75 min), Robin Andersson –

André Jönsson(ut 75 min), Guillermo Molins(ut 75 min), Agon Mehmeti

Avbytare
Festim Bytyqi mv
Rebaz Asaad – in 68 min
Emrah Öztürk – in 75 min
Andreas Freij – in 75 min
Leutrim Jasiqi – in 75 min

Kommentarer
”Vi var besvikna efter premiären där vi ”bara” vann över HIF med 2-1. Vi gjorde en dålig insats på en inte alltför bra gräsplan. Idag har vi en helt annan inställning och spelar på en jämn konstgräsplan och det gör att vi får igång vårt passningsspel. Vi spelar på ett, två tillslag hela matchen och efter 3-0 tappar Göteborgsspelarna stinget lite men skall ha heder av att de ändå försöker hela matchen. Vi körde över dem fullständig och deras ledare tackade efteråt för lektionen.

Vår målvakt(den enligt tidningarna A-lagsaktuella Niklas Hammer, hemsidans anmärkning) hade inte mycket att göra eftersom IFK Göteborg endast presterade fyra skott på mål på hela matchen. Backlinjen sköttes sig och spelade ett bra försvarsspel. Ett litet extra plus för Marcus Westerlund.

Mittfältet dominerade vi rejält och de(Göteborgsspelarna) var nog rätt trötta på Robin ”Tomelilla”Nilsson efter ett tag. Jag tror inte han förlorade en närkamp på hela matchen. Det var bland det värsta jag sett. Han var en mardröm. Med hjälp av Joakim Persson och Robin Andersson så serverade vårt mittfält anfallet med bollar hela tiden.

André Jönsson var bra i första men mattades lite i andra. Guillermo Molins gör, förutom tre mål, en lysande insats och blir också, som sagt, bra servad.”

Leif Engqvist

Nästa match är också i Göteborg, borta mot BK Häcken nu på lördag