Juniorerna åkte ur SM-slutspelet på golden goal.

Publicerad 07 oktober 2002

Trots massor av chanser för di himmelsblå så drog Brommapojkarna längsta strået till slut.

Kommentar:
”Vi började bra och borde kanske haft ledningen med 2-3 mål redan efter 20 minuters spel. Tyvärr missar vi våra chanser och deras duktiga målvakt gör bra räddningar. Deras mål kommer efter cirka 25 minuter och efter detta har vi en period med dåligt spel. Vi gör ett antal byten och på så sätt tar vi över igen och kvitterar till 1-1. Här efter skapar vi två riktigt bra chanser där deras målvakt gör fantastiska räddningar på båda. Istället kan Brommapojkarna avgöra matchen efter sex minuters golden goal. Tyvärr kommer vi inte upp i vår normala standard. Vi kan betydligt bättre och vissa spelare presterade under sin förmåga.”