Jörgen Pettersson släpper MFF-låt

Publicerad 26 juli 2019 i Nyheter

Jörgen Pettersson, tidigare MFF-spelare, landslagsspelare och assisterande tränare i Malmö FF har nu släppt MFF-låten ”En Ljusblå Promenad”.

Jörgen Pettersson har alltid haft musiken som ett parallellt intresse till fotbollen. Som 12-åring började han spela trummor och gitarr och sedan dess har musiken hängt med. Nu finns hans egenkomponerade MFF-låt tillgänglig på Spotify.

– Låten är en hyllning från mig till MFF som klubb och till supportrarna. Jag hade en fantastisk tid i MFF innan jag blev utlandsproffs och jag har en historia med Malmö FF. MFF har alltid varit mitt lag oavsett vart jag har spelat, säger Jörgen Pettersson.

Idag jobbar Jörgen som lärare på en skola och hjälper även till vid MFF:s fotbollsakademi i Kävlinge en gång i veckan. När Jörgen kom hem till Sverige efter sin utlandskarriär startade han bandet Soulweeper som han har spelat med de senaste åren. När bandet valde att lägga ned påbörjade Jörgen ett eget projekt.

– För ett halvår sedan startade jag upp ett projekt tillsammans med min vän Goran Kordic där jag ville göra musik på skånska. När jag påbörjade låtskrivandet tänkte jag att man kanske skulle göra en MFF-låt – och så blev det!

– Vi har fått otroligt positiv feedback på låten, många som har varit inne och lyssnat och som har hört av sig med positiva ord. Det ska bli kul att se hur responsen blir framöver, det hade varit vore roligt att komma ut och spela någon gång också, säger Jörgen Pettersson.

Om två-tre veckor släpper duon ett album på Spotify med ytterligare sex till sju låtar utöver ”En Ljusblå Promenad”.

LYSSNA PÅ LÅTEN HÄR!

huvudpartners

officiella partners