Jon Inge Höiland klar för Malmö FF !

Publicerad 22 januari 2003

Idag skrev Jon Inge Höiland på ett 3-årskontrakt med Malmö FF. Jon Inge Höiland, som varit flitigt uppvaktad av flera utländska klubbar, väljer nu istället Malmö FF.

Följande pressmeddelande blev precis utskickat till media:

Malmö den 22 januari 2003

PRESSMEDDELANDE

Jon Inge Höiland klar för Malmö FF !

Idag skrev Jon Inge Höiland på ett 3-årskontrakt med Malmö FF. Jon Inge Höiland, som varit flitigt uppvaktad av flera utländska klubbar, väljer nu istället Malmö FF vilket också innebär att han inte försvinner från svensk fotboll utan ersättning till sin tidigare arbetsgivare. Den 25- årige ytterbacken, som spelat 86 allsvenska matcher under sina fyra säsonger i IFK Göteborg gör sin första träning med Malmö FF nästa vecka.

Jon Inge Höiland:
”Jag gläder mig och ser fram emot att få komma igång med träningen. Malmö FF är en fin förening som satsar på toppen av Svensk fotboll. Jag hoppas att kampen om SM-guld och Uefa-matcherna kan utveckla mig som spelare samt kunna spela mig till en plats i norska landslaget.”

Bengt Madsen:
”Som ordförande i en elitförening och SEF-ordförande känns det glädjande att pengarna stannar inom Svensk fotboll istället för att spelare försvinner gratis utomlands som Bosman. Vi hälsar Jon Inge välkommen till Malmö Fotbollförening”

Hasse Borg:
”Ytterligare en pusselbit har fallit på plats i vårt lagbygge. Vi har en intressant trupp och ser fram emot den Allsvenska säsongen 2003 och inte minst vårt första Europaspel på fem år”

Tom Prahl:
”Nu har vi fått den bredd bland backspelarna som vi önskar. Jon Inge är en spelare i rätt ålder och användbar på många positioner. Jag känner mig mycket nöjd med truppen”

Med himmelsblå hälsning

Malmö Fotbollförening