Johan Nilsson Guiomar klar för ytterligare 3 år.

Publicerad 26 september 2004

Det är alltid extra trevligt att kunna presentera en Malmökille i A-truppen. För Johan Nilsson Guiomar har årets prestation som lärling gett honom ett treårigt A-lagskontrakt.

Johan Nilsson Guiomar kom till Malmö FF som fjortonåring säsongen 1999-2000 från Eriksfält.

Malmö FF hoppas i dagarna även kunna få Joakim Nilsson namnteckning på ett A-lagskontrakt och därmed skulle alltså ytterligare två killar från de egna leden vara representerade i A-truppen nästa säsong.

Johan Nilsson Guiomar:
”Det känns bra att förlänga ytterligare tre år. Man kan inte få bättre träningsförutsättningar än den som finns i Malmö just nu. Jag räds inte konkurrensen och är beredd att hoppa in om det behövs. Naturligtvis måste man spela matcher för att utvecklas och det hoppas jag kunna göra nästa år. Debuten på Råsunda mot DIF gav mig mersmak. Jag har mest spelat som innerback men känner mig även hemma som högerback.”