Johan Erichs – valberedningens förslag

Publicerad 04 mars 2013

På fredag den 8 mars klockan 19:10 är det årsmöte och valberedningen föreslår Johan Erichs som ny styrelsemedlem. Nedan finner ni en kort presentation av honom.

Johan Erichs är 54 år, uppväxt och boende i Malmö, fru och två döttrar. Sina första jobb hade han i Malmö Hamn däribland på Stuveriet, på Cold Stores och på Skeppsbrokajen. Johan är utbildad journalist och har även läst flera kurser i psykologi och i informationsteknik vid Lunds Universitet. Han arbetar sedan mitten av 80-talet i egen verksamhet med journalistik och information, men har med ungefär tio års mellanrum växlat in på stickspår från huvudsysselsättningen. Under ett par hektiska år drev Johan Ekeskär Broturer med guidningar till sjöss av Öresundsförbindelsen. I fjor startade han guidade lokala turer i syfte att för besökare visa upp ett annat Malmö än det som skildras i riksmedia.

Blev MFF:are med fadersblodet och har gjort supporterkarriären via sittplats i farsans sällskap för att som 11-åring själv debutera på ståplats där han stannat. Johans döttrar, Lisa och Elsa fick som barn i sin tur sina första MFF-upplevelser sittande på det plangränsande staketet på Malmö Stadions ståplatssektion. Johan har ett brinnande intresse för MFF och för fotboll. Ingår i kamratföreningen Kommando Kellerman och följer tillsammans med dem så många A-truppsträningar han kan med hänsyn till arbetssituation.

All information inför årsmötet 2013 finner du här.