Jiloan Hamad: Vi har blivit bättre för varje match som gått

Publicerad 22 mars 2013

Jiloan Hamad bara njuter när han får höra att det endast återstår en dryg vecka till den allsvenska premiären. Innan dess ska man ta sig an BK Häcken i ett allsvenskt genrep.

– Matchen imorgon kommer bli tuff. Häcken är ett bättre lag i år och de har fått in en finne ute på yttermittfältet som jag mötte i januariturnén som är bra. El-Kabir är också en mycket bra spelare som de värvat, säger Jiloan Hamad.

Morgondagens match blir alltså den sista matchen för killarna innan den allsvenska premiären. Jiloan tycker det ska bli skönt att få komma igång med den riktigt säsongen och summerar försäsongen så här:

– Försäsongen har varit ganska lång känns det som. Allt började i USA där vi fick möta DC United och New York Red Bulls. Vi har blivit bättre efter varje match som gått och fått igång laget riktigt bra den senaste tiden. Vi har även haft ganska tur med skador, det har inte varit så mycket på den fronten, säger Jiloan.

Jiloan berättar också om hur det är att vara lagkapten under en försäsong. Han tycker att det är en rolig uppgift och får styra och ställa väldigt mycket. Enligt honom själv kan det också bli tufft under vissa perioder men då finns det andra i laget som också är tongivande som kan hjälpa till.

Malmö FF – BK Häcken, Limhamns IP imorgon (23 mars) kl.15
Kan du inte se matchen? Vi streamar den för 49 :-.