Ivo klar för MFF

Publicerad 27 februari 2002

Drygt två månader har han tränat och spelat med A-truppen. Idag skrev Ivan Milosevic på ett ettårskontrakt för MFF.

– Det har tagit lite tid, men det lönar sig att vänta, säger en nöjd Ivan ”Ivo” Milosevic.
21-årige – han fyllde förra veckan -Ivan Milosevic är och har alltid varit mittback. Han kommer från Kirsebergs IF, där han spelat de senaste åtta åren. Innan dess Balkan. För MFF har han skrivit under ett ettårskontrakt.

– Min målsättning är att kämpa om en plats i laget, men konkurrensen är tuff, säger ”Ivo”. Och omställningen från division tre till att träna med MFF har varit stor:
– De första två månaderna har varit skitjobbiga… jag har haft träningsverk hela tiden, men nu börjar dt bli bättre.

– Affären har dragit ut lite på tiden, men vi har vait intresserade ett tag. Det är roligt att vi kan knyta till oss en kille från Kirseberg, säger Hasse Borg, som också ser möjligheter till framtida samarbete med backaklubben, kanske genom Fotbollsnätverket.

Ivan Milosevic har varit på en landslagsuttagning och spelat lite för Skånelaget, men hans mest omtalde merit är kanske att han tillsammans med Jimmy Tamandi blev utsedd till årets talang i malmöfotbllen 1998.

Hade det inte blivit MFF, är sannolikheten stor att Ivan hamnat i IFK Malmö. Men nu är vi glada att hälsa Ivo välkommen till Malmö FF. Lycka till!