Invigning av Erics Bar & Restaurang

Publicerad 06 mars 2019 i Nyheter

Var på plats när Erics Bar & Restaurang slår upp portarna för första gången! Den 19 mars har vi en exklusiv invigning i vår nya restaurang på Stadion. Under invigningskvällen kommer matchtröjan 2019 också att presenteras.

Med ett namn taget från en av föreningens mest betydelsefulla och framgångsrika ledare, Eric ”Hövdingen” Persson, ska Erics bli en självklar mötesplats för alla MFF:are.

Tisdag den 19 mars har du chansen att vara på plats när Erics öppnar för allra första gången – och under den här invigningskvällen passar vi även på att presentera den nya matchtröjan för 2019!

Det kommer bli exklusiva intervjuer med nuvarande och gamla spelare, god mat och dryck, och den som är på plats kommer att kunna köpa den nya matchtröjan först av alla.

Biljetterna köper du på Ticketmaster.se och i MFF Shopen.

Biljettköp

Pris, tid och begränsat antal platser

Du kan välja mellan en trerättersmeny för 399:- eller en mingeltallrik för 199:-. Fördrink och kaffe ingår i båda menyerna men dryck till maten köps separat.

Antalet platser på den här exklusiva invigningen är begränsade till 92 stycken trerätters och 66 stycken mingeltallrikar. Invigningen pågår mellan 16:00 till 19:30.

huvudpartners

officiella partners