Intersport fortsätter som officiell partner

Publicerad 04 april 2017 i Nyheter

Malmö FF har tillsammans med Intersport tecknat ett nytt samarbetsavtal. Det innebär att Intersport fortsätter som officiell partner i flera år framöver.

Intersport har varit officiell partner till Malmö FF under fem års tid. Nu har parterna alltså enats om en kontraktsförlängning, som innebär att Intersport fortsätter som officiell partner och branschexklusiv samarbetspartner inom Sport & Fritid.

– Vi är mycket nöjda med att ha nått en ny överenskommelse med Intersport. Vi har ett tätt samarbete på många plan, exempelvis när det handlar om MFF-produkter som finns att köpa i Intersports butiker, säger Malmö FF:s försäljningschef Magnus Svensson.

Ett färskt exempel på en ny produkt är 2017 års matchtröja som också finns att köpa i Intersportbutikerna på Emporia, Mobilia och Bernstorp i Malmö samt Härlöv i Kristianstad.

– Vi är både stolta och glada över att få fortsätta arbeta tillsammans med ett av landets starkaste varumärken inom idrott. Det betyder mycket för oss, både som kedja och lokalt i Malmö. Fotboll är en viktig kategori för att befästa vår position som ”Bäst på Sport”. Försäljningsutvecklingen av Malmö FF:s supporterprodukter är mycket stark och vi ser fram emot att fortsätta arbeta för nya segrar tillsammans, säger Tomas Nanasi, regionchef på Intersport i södra Sverige.

huvudpartners

officiella partners