Information till er som ska upp till Helsingborg **UPPDATERAD 7/5**

Publicerad 06 maj 2014

På torsdag är det bortaderby upp i Helsingborg på Olympia och som vanligt kommer många MFF:are resa upp. Nedan finner ni information om hur ni tar er upp och vad som gäller inne på Olympia.

***UPPDATERING***

På onsdagsförmiddagen var 1100 av de 1500 biljetterna till MFF-klacken sålda.

Biljettboden vid det norra insläppet kommer att vara öppen imorgon men det underlättar för alla med förköp. Dessutom tillkommer det en avgift på 20 kr för vuxen och 10 kr ungdomar vid köp i biljettboden.

Välkomstbrev ifrån Polisen

Marschväg ifrån Knutpunkten upp till Olympia

***

MFF Support erbjuder bekväma och smidiga buss till och från Olympia. Bussen avgår 18.00 ifrån Frans Suellstatyn på Norra Vallgatan (nära Malmö C). Samling vid statyn kl 17.45 och kostar så lite som 99 kronor om du är medlem i MFF Support (199 kr för icke medlemar). Läs mer om bussresan här.

För er som önskar att åka tåg upp till Helsingborg har Skånetrafiken satt in ett extrainsatt Pågatåg som avgår 18.11 ifrån Malmö C övre. Tåget stannar sedan på Knutpunkten i Helsingborg klockan 18.54 där det blir gemensam promenad upp till Olympia. Efter matchen går tåget tillbaka till Malmö ifrån Knutpunkten 22.42. Läs mer om tåget här.

Väl på Olympia

Olympia öppnar upp 18.30 och sektionen som MFF-klacken har blivit tilldelad är som vanligt på den norra kortsidan. Vi har blivit tilldelade 1500 ståplatser och dessa kommer att vara centrerade på sektionen och på sidorna kommer det finnas säkerhetszoner. Notera att dessa 1500 biljetter är allt som finns att tillgå och just därför bör du försäkra dig om en biljett redan nu om du inte har en. Biljetter till vår sektion (N3) hittar du här.

Framför läktaren finns ett förstaket med banderollerplatser där det är fritt att hänga banderoller.

Bakom läktaren finns kioskförsäljning, toaletter och öltältet som fanns på plats förra året kommer även vara där i år.

Bollkallar ifrån Malmö

De två bollkallarna som kommer att vara placerade framför malmöklacken är två malmöpågar som vi hoppas får en fin kväll och roliga minnen.

Om ni inte kan se matchen på plats

Precis som vid tidigare bortamatcher kommer vi visa matchen på Swedbank Stadion för alla er som inte kan ta er till Helsingborg. Läs mer om detta här

 

Vi ses i Helsingborg!