Information om kommande träningsmatcher

Publicerad 04 november 2015 i Nyheter

För att hålla ångan uppe inför de två resterande matcherna i Champions League har Malmö FF planerat in två träningsmatcher hemma i Malmö där laget först kommer att sparra mot det svenska U21-landslaget för att sedan hälsa Åge Hareides gamla klubb Molde FK välkomna till Swedbank Stadion.

Torsdagen den 12 november kommer Malmö FF att sparra mot det svenska U21-landslaget på Malmö Stadion. Onsdagen den fjärde november tog det svenska U21-landslagets förbundskapten, Håkan Ericson, ut den trupp som först kommer att träningsspela mot MFF för att sedan möta Georgien borta i EM-kvalet den 17 november. 
Erdal Rakip och Pa Konate, som båda var med i landslagets U21-trupp i oktober, är inte uttagna i novembertruppen utan MFF och Håkan Ericson har kommit överens om att de ska fokusera på MFF:s Champions League-match mot PSG. De båda spelarna kommer därmed att representera MFF i träningsmatchen den 12:e.

– Jag har erbjudit Malmö att de får behålla sina spelare hemma om jag inte får flera återbud så att de kan fokusera på den viktiga matchen mot PSG. De har haft en tuff säsong i Malmö och jag vill visa förståelse för det och ge dom möjlighet att förbereda sig, säger Håkan Ericson till svenskfotboll.se

Malmö FF – Svenska U21-landslaget
Torsdagen den 12 november klockan 15.00
Malmö Stadion

Fritt inträde (Vi kommer att öppna upp den södra läktaren och ingångsrampen som är närmst Kulan. Fri placering på läktaren).

Torsdagen den tredje december kommer Åge Hareides gamla klubb, Molde FK, på besök. Matchen spelas som en förberedelse inför den avslutande matchen i Champions League mot Real Madrid.

Malmö FF – Molde FK
Torsdagen den 3 december klockan 13.00
Swedbank Stadion

Alla årets årskortsinnehavare går in gratis på matchen. Om det är så att ni redan hunnit kasta ert årskort ber vi er att komma till biljettluckorna vid ingång 51 (nordöstra hörnan av Swedbank Stadion, mot Kulan) på matchdagen så skriver vi ut en biljett till er.

I övrigt kommer det att kosta 40 kronor för ungdom (= född 1996 eller senare) och 60 kronor för vuxen.

Vi kommer att öppna upp ingång A på Swedbank Stadion och det kommer att vara öppet på ståplats samt östra nedre och det är fri placering.

BiljettKöp

huvudpartners

officiella partners