Information för er som ska till Göteborg

Publicerad 01 april 2014

Malmö FF spelar på måndag mot IFK Göteborg på Gamla Ullevi. Båda lagen gick segrande ur den första omgången och många himmelsblå kommer att resa upp för att se matchen på plats vilket gör att vi kan förvänta oss en trevlig måndagskväll.

I skrivande stund har över 1100 MFF:are köpt biljetter till våra sektioner uppe på Gamla Ullevi.

På ståplatssektionerna A & O (som sitter ihop) finns det ungefär 700 platser kvar och den tillägnade sittplatssektionen B4 som ligger ovanför vår ståplatssektion är slutsåld. Tidigare gick vi ut med information om att P4:a var den sittplatssektion som var tillägnad till våra supportrar. Efter önskemål ifrån våra fans bestämde sig IFK Göteborg för att ändra till B4 för att få alla våra supportrar så samlade som möjligt.

De som har köpt biljetter på P4 kommer att bli kontaktade av IFK Göteborg och sedan placeras på B4. Allt detta för att det ska bildas en så enad MFF-klack som möjligt.

Alla MFF:are går in igenom samma ingång

Oavsett vad det står på din biljett så ska alla MFF:are som ska in till ståplatssektionerna A&O samt sittplatssektionen B4 att gå in igenom Entré 1.

Parkeringsplatser

Tänk på att det är väldigt många MFF-supportrar som ska upp till Göteborg. Om du bestämmer dig för att ta bilen upp bör du vara ute i god tid då det kan vara problem att hitta parkeringsplats kring Gamla Ullevi. Tänk även på att 1800 MFF:are ska ta sig igenom samma entré och vi uppmanar er därför att komma lite tidigare än vanligt. 17.35 öppnar grindarna till arenan.

Kiosker

Det kommer att finnas ett vanligt kioskutbud inne på arenan. 

Köp förköp

Just nu finns det som sagt ungefär 700 ståplatsbiljetter kvar till våra sektioner A & O och du hittar dem på ticnet.se

 

Ettan mot tvåan i maratontabellen
Det kan bli en fantastisk måndagskväll!