Inför U21-matchen mot Kalmar

Publicerad 11 augusti 2015 i Nyheter

Malmö FF avslutar seriespelet i Folksam U21 Allsvenskan Södra med en hemmamatch mot Kalmar FF på Malmö Stadion. Seriesegern är i stort sett klar och med det väntar A-slutspel i höst mot tufft motstånd, något som Olof Persson ser mycket positivt på: 
– Det är viktigt med spel i bra matcher för A-lagskillarna. Vi går in i ett europaspel snart där vi måste kunna rotera laget och gå runt på mycket folk. Då är det viktigt att de som ska in i laget inte är ringrostiga.


Med i matchtruppen finns tolv spelare tillhörandes A-laget och den fullständiga truppen ser ut som följande:

Fredrik Andersson, Marko Johansson
Mahmut Özen, Franz Brorsson, Pa Konate, Petar Petrovic, Guillermo Molins, Simon Kroon, Mattias Svanberg, Erik Andersson, Agon Mehmeti, Pawel Cibicki, Dennis Hadzikadunic, Anton Kralj, Truls Verngren, Johan Brannefalk, Emin Karaman

Vad tror du om matchen idag, Olof Persson?

– Vi hoppas på en bra match där vi kan slutföra seriespelet på ett fint sätt. Såvitt vi inte förlorar med runt 9-0 så har vi vunnit serien och vi vill få med oss en bra prestation med till slutspelet. Vi siktar på att tidigt sätta vår prägel på matchen och på så sätt försöka få lite injektioner och engagemang till killarna. De senaste A-lagsmatcherna har inneburit stora injektioner och det ska vi försöka få till här också. 

– Vi vill som sagt avsluta bra och de som inte har matchats på sista tiden får här ytterligare en chans att närma sig framtida startelvor. Sedan så är matchen lite av en sista förberedelse inför slutspelet också och den ska vi ta vara på, avslutar Olof förhoppningsfullt.

Malmö FF U21-Kalmar FF U21
Malmö Stadion
Tisdag den 11/8, kl. 17.00
Fri entré

huvudpartners

officiella partners