Inför träningsmatchen mot Brentford FC

Publicerad 04 mars 2019 i Nyheter

Vi reser med en trupp på 18 spelare till England för träningsmatchen mot Brentford FC. Matchen spelas på Griffin Park med avspark 20:45 svensk tid och det är fritt inträde.

Brentford FC – Malmö FF
Tisdag 5 mars 20:45 (svensk tid)
Griffin Park – Adress: Braemar Road, Brentford TW8 0NT
Fritt inträde

MFF fick en förfrågan av Brentford FC att spela tisdagens träningsmatch och för Uwe Rösler var det ingen tvekan om att tacka ja.

– Det är en väldigt bra match för oss att spela. Förberedelserna kommer vara ungefär som när vi spelar i Europa, vilket är positivt för spelarna. Brentford är ett bra lag, de gör bra ifrån sig i Championship, säger Uwe Rösler.

Mellan åren 2011 och 2013 var Uwe Rösler huvudtränare i Brentford FC och han berättar att det är första gången han är tillbaka på Griffin Park som tränare. MFF-truppen som åker till England under tisdagen består av en mix av spelare från A-truppen samt fem stycken U19-spelare. En bra möjlighet för de lovande spelarna från MFF:s ungdomsled att visa framfötterna och samtidigt ta intryck av vad det innebär att representera föreningens A-lag.

– Vi vill att alla spelare ska ha spelat en bra mängd matcher innan Allsvenskan börjar. Det kommer bli en bra match mellan två spelande lag, säger Uwe Rösler.

Truppen:
Dusan Melichárek
Lamin Sarr
Noel Hansson
Oscar Lewicki
Anel Ahmedhodzic
Samuel Adrian
Eric Larsson
Yahya Kalley
Egzon Binaku
Bonke Innocent
Erdal Rakip
Melker Nilsson
Amel Mujanic
Romain Gall
Laorent Shabani
Tim Prica
Carlos Strandberg
Adi Nalic

huvudpartners

officiella partners