Inför returen mot Rangers FC

Publicerad 09 augusti 2021 i Herr,Nyheter

Efter förra veckans 2–1-seger hemma mot Rangers FC väntar på tisdagskväll retur i Skottland på klassiska Ibrox Stadium.

Om matchen:

Avspark: 21:00, svensk tid
Spelplats: Ibrox Stadium
TV-sändning: Aftonbladet Play

Jon Dahl Tomasson om:

Att kliva ut på ett fullsatt Ibrox Stadium
Först och främst det är ju det här fotboll handlar om. Att spela inför supportrar och det har vi alla saknat något enormt. Fotboll handlar om känslor och det kommer bli fantastiskt för oss att få kliva ut här till 50 000 passionerade skottar. De har ungefär samma passion för sitt lag som våra supportrar har hemma i Malmö. Förra veckan bjöd våra supportrar på en fantastisk inramning och det är jag övertygad om att vi får uppleva här imorgon. Som spelare sa jag alltid att vi spelade för supportrarna och det är fortfarande min inställning även nu som tränare.

Att ha med sig 2–1 från Malmö
Det är ett resultat vi ska glädjas över och det är ett resultat som tillåter oss att drömma. Men så klart måste vi vara etthundra procent närvarande här och nu. Vi har lagt upp en matchplan och det är den vi har i tankarna nu. I det stora hela handlar det om att göra de rätta sakerna i de rätta stunderna.

Rangers främsta styrkor
Det är ett bra lag med stor bredd. De har inte bara 11 duktiga spelare utan de har en hel elva till vid sidan av som kan kliva in och leverera. De är ett lag som både är starka som kollektiv men också kryddat med stor individuell skicklighet. Vi måste vara kloka när vi tillåts ha bollen och ligga rätt i försvaret i varje sekund. Vi såg i första mötet att det fanns stora ytor för oss att arbeta med och jag både tror och hoppas att vi kan utnyttja dem än bättre den här gången.

MATCHVÄRD:

huvudpartners

officiella partners