Inför MFF U21 – Mjällby AIF U21

Publicerad 25 juni 2013

Malmö FFs U21 åker idag ut till Svenstorp för att ta sig an Mjällby AIFs U21.
– Mjällby har alltid haft ett bra U21-lag så jag tror att det kommer till att bli en tuff match, säger Daniel Andersson.

Svenstorps IF, medlem i Malmö FFs fotbollsnätverk, står idag värd när Malmö FFs U21 tar sig an Mjällby AIFs U21. Sist lagen möttes fick de dela på poängen då Robin Strömberg gett Mjällby ledningen på straff men fem minuter senare kunde Jesper Rindmo pricka in 1-1 vilket även blev slutresultatet.

Daniel Andersson hoppas få en sen bra prestation från laget men vet att Mjällby brukar bjuda upp till tuffa matcher.

– Mjällby AIF har alltid haft ett bra U21-lag så det kommer till att bli en tuff match. Vi har fått låna in många spelare ifrån vårt U19-lag som egentligen har semester. Men jag hoppas få se en bra prestation av hela laget. Det ska även bli kul att se Ludvig Nilsson som vi bjudit in ifrån Kvarnby IK. Jag har även stora förhoppningar på att se hur mycket Eric Pärsson utvecklats i Lunds BK dit han är utlånad, säger Daniel Andersson.

– När det kommer till U21-matcher så är det alltid svårt att säga någonting om motståndet då man inte vet vilka spelare de kommer till spel med. Vi hoppas alltid på vinst där jag vill se att A-lagsspelarna visar att de vill vara med och konkurrera på allvar, berättar Daniel Andersson.

 

Trupp:

Sixten Mohlin
Hossin Lagoun
Pa Konate
Ludvig Nilsson (Kvarnby IK)
Jonathan Ekendahl
Oscar Vilas-Nilsson
Victor Wernersson
Edvin Ahmetovic
Marcus Hortén
Pawel Cibicki
Benjamin Fadi
Eric Pärsson
Jesper Rindmo
Eric Crona
Flamur Tafilaj
Franz Brorsson

 

Malmö FF U21 – Mjällby AIF U21
Svenstorps IP, Tomelilla
18.00