Inför MFF – Sarpsborg 08 FF

Publicerad 07 november 2018 i Nyheter

Efter 1–1 på bortaplan är det dags att ta emot de norska gruppmotståndarna hemma på Stadion.

Malmö FF – Sarpsborg 08 FF
Torsdag 8 november 18:55
Stadion
Köp biljett 

Det såg ut att bli MFF-seger i Sarpsborg häromveckan efter att Andreas Vindheim petat in 1–0 i den 79:e minuten. Men en sen kvittering betydde att MFF fick nöja sig med en poäng och sett till matchbilden var det nog ett rättvist resultat.

– Sarpsborg förtjänade att få något med sig från den matchen. De spelade på ett sätt jag inte sett något svenskt lag göra. Vi behövde mycket tid att anpassa oss. Det var många avblåsningar och fasta situationer och det blev inget flyt i spelet, säger Uwe Rösler.

Med båda lagen på fyra poäng efter tre matcher är det just nu jämnt läge mellan MFF och Sarpsborg 08 FF i jakten på topplatserna i gruppen.

– Matchen slutade positivt för Sarpsborg. För oss var det motsatsen. Men om man ser tillbaka på det var den poängen bättre för oss än för dem. Vi har allt i våra egna händer och det är av största vikt att vi vinner matchen imorgon, säger Uwe Rösler.

– Vi har bra hemmafacit och jag ser inte varför vi inte skulle kunna ta kontrollen över den här matchen. Men vi måste skapa mer än vad vi gjorde där. Vi måste ta initiativet.

Truppen (19 man):
2. Eric Larsson
3. Egzon Binaku
4. Behrang Safari
5. Sören Rieks
6. Oscar Lewicki
7. Fouad Bachirou
8. Arnór Traustason
9. Markus Rosenberg
10. Carlos Strandberg
14. Anders Christiansen
17. Rasmus Bengtsson
18. Romain Gall
20. Bonke Innocent
23. Marcus Antonsson
24. Lasse Nielsen
26. Andreas Vindheim
27. Johan Dahlin
29. Fredrik Andersson
31. Franz Brorsson

huvudpartners

officiella partners