Inför MFF – Hammarby IF

Publicerad 23 april 2019 i Nyheter

MFF går för tredje raka segern när Hammarby kommer på besök.

Malmö FF – Hammarby IF
Onsdag 24 april 19:00
Stadion

KÖP BILJETT

Hammarby IF tog första segern för året i helgen när man hemmabesegrade AFC Eskilstuna efter mål från bland annat ex-MFF:aren Vidar Örn Kjartansson. Uwe Rösler var på plats för att bevaka de kommande motståndarna.

– Vi vet hur de spelar och vi vet vad vi måste göra. Hammarby är bra. Deras offensiva spel kan skapa problem för oss om vi inte är på topp. Det kommer att bli en bra match mellan två bra fotbollslag.

För MFF:s del gäller det att fortsätta på det inslagna spåret. På påskafton blev det vinst borta mot IK Sirius med 1–0, vilket var andra raka segern.

– En vinst är fint. Två vinster är bra. Tre vinster är en svit, säger Uwe Rösler.

– Det kommer bli tufft. Det är tidigt på säsongen och vissa lag överpresterar, samtidigt som andra inte riktigt hittat formen. Det jämnar ut sig ungefär tio matcher in. Vi måste fortsätta på vägen vi är på.

Över 17 000 biljetter till onsdagens möte mot Hammarby är sålda och MFF-tränaren ser fram emot en häftig kvällsmatch på Stadion.

– Jag hoppas att våra supportrar kommer och skapar bra stämning. Jag gillar kvällsmatcher. Det är mer adrenalin, planen är snabbare och bättre atmosfär. Jag tror spelarna gillar det också.

huvudpartners

officiella partners