Inför MFF – Hallands Nations FF

Publicerad 28 augusti 2021 i Dam,Nyheter

På söndag väntar toppmöte i division 3 Sydvästra när tabelltvåan Hallands Nations FF gästar serieledaren MFF på Malmö Stadion. Det finns biljetter kvar och för dig som inte har möjlighet att se matchen på plats, sänds matchen på MFF Play Premium.

Amanda Kander under matchen mot Lindeborgs FF tidigare i år.

Matchinformation:

Malmö FF – Hallands Nations FF
Söndag 29 augusti, 14:00
Malmö Stadion

Hur kan jag se matchen?

På grund av de rådande restriktionerna har möjlighet att välkomna 1 500 åskådare till matchen. Alla med årskort dam (strax under 500 stycken) har en garanterad plats till alla damlagets hemmamatcher och behöver endast visa upp sitt årskort vid insläppet.

Om du som årskortsinnehavare inte har möjlighet att gå på matchen kan du dela din biljett till någon annan. Logga in med dina uppgifter hos vår biljettleverantör AXS och skicka vidare din biljett via ”Mitt konto” > ”Aktiva årskort” > ”Ge bort”. Därefter ska du hitta rätt evenemang och även fylla i mailadress till den person som du vill skickade vidare din biljett till.

Du kan också välja att skicka tillbaka din biljett till Malmö FF så att vi sedan kan sälja den vidare till någon annan. Det gör du också genom ovan tillvägagångssätt och väljer sedan biljett@mff.se som mottagare av din biljett.

Varje besökare oavsett ålder måste uppvisa giltig matchbiljett. Malmö FF understryker vikten av att alla besökare följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

TV-sändning

Malmö FF sänder matchen via vår playtjänst MFF Play Premium. Med abonnemang för 99 kr/mån får du ta del av allt innehåll, men du kan också köpa matchen separat för 39 kr. För dig som är årskortsinnehavare, medlem eller partner till Malmö FF är MFF Play Premium gratis hela 2021. Matchen kommenteras av Björn Nilsson.

Insläpp

Malmö Stadion öppnar en timme innan avspark och insläpp sker vid den sydöstra rampen, mitt emot ingång A på Eleda Stadion.

Vid entrén visar man upp sitt fysiska eller digitala årskort eller sin biljett (mobilbiljett i AXS eller utskriven biljett) och blir då tilldelad en numrerad plats på Malmö Stadion på södra läktarens nedre eller övre etage. Övre etage är bäst lämpat för dig som vill bidra med sång, banderoller och flaggor.

Toaletter finns i anslutning till sektionen.

Kiosker i Supporterhusets regi

Supporterhusets omtalade korv kommer att finnas till försäljning på varje dammatch på hemmaplan. Under hela seriespelet kommer Supporterhuset att rodda kioskerna på Malmö Stadion. Veganska alternativ finns. Betala gärna med Swish men även kort och kontanter accepteras.

Vad ska jag tänka på under besöket på matchen?

För att minimera smittspridning är det viktigt att alla bidrar till efterlevnad av de direktiv vi har att förhålla oss till – tänk därför på följande:

huvudpartners

officiella partners