Inför Malmö FF – Molde FK

Publicerad 19 juni 2018 i Nyheter

Det är speluppehåll i Allsvenskan och Malmö FF slipar på formen med träningsmatch mot Molde FK. Nya huvudtränaren Uwe Rösler gör sin första match som MFF-tränare.

Malmö FF – Molde FK
Onsdag 20 juni 11:00
Stadion
Köp biljett 

Vi har lämnat en tuff vår bakom oss och laddar om för att möta sommarens och höstens utmaningar i Europa och Allsvenskan. Det blir första MFF-matchen för Uwe Rösler vid rodret och den senaste veckan har han börjat lära känna sina nya spelare på träningsplanen.

Under onsdagen kommer han att få se dem i skarpt läge. Han vill ge så många spelare som möjligt matchtid och kommer att göra stora förändringar i laget mellan halvlekarna och under matchen.

– Men det kommer att vara balanserat med kvalitet och erfarenhet. Molde ligger före oss i förberedelserna eftersom de spelar ligamatch redan på lördag. Vi ska kunna vara med i matchen mot dem, säger Uwe Rösler.

– Jag vill se spelarna fortsätta att göra intryck som de gjort under träningarna. Jag vill se dem göra saker vi arbetat på, som mönster i spelet och press när vi tappar bollen högt upp i planen. Och jag vill se glädje.

Hela MFF-truppen kommer att vara tillgänglig för spel, utom Arnór Ingvi Traustason (landslagsuppdrag), Andreas Vindheim (på väg tillbaka från skada) och Mattias Svanberg (lättare känning).

huvudpartners

officiella partners