Inför Malmö FF – HJK Helsingfors

Publicerad 24 mars 2016 i Nyheter

Som uppladdning inför den allsvenska premiären nästa vecka tar Malmö FF emot finska HJK Helsingfors i en träningsmatch på Swedbank Stadion imorgon fredag.

Allsvenskan är bara en vecka bort och tack vare framgångarna i Svenska cupen har Malmö FF inte spelat en träningsmatch på över en månad. Nu är det dags igen när Finlands största klubb kommer till Malmö. På grund av landslagsuppdrag, skador och sjukdom är dock en stor del av A-truppen indisponibel.

– I ett normalt genrep är laguppställningen så nära en allsvensk premiärelva som möjligt. Här blir det istället utrymme för folk att visa att de vill nå elvan, säger assisterande tränare Olof Persson.

Han hoppas på att få se hårt kämpande spelare och en jämn laginsats över hela matchen.

– Vi har tidigare gjort bra insatser i en halvlek eller 60 minuter. Jag förväntar mig en fortsatt utveckling och att vi har ännu längre bra perioder i matchen.

En viktig värdemätare både på det individuella och kollektiva planet, alltså. Kom till Swedbank Stadion och fira in påsken med en vinst i genrepet!

Malmö FF – HJK Helsingfors
Swedbank Stadion
Fredagen den 25 mars kl 15:00
Köp biljett

Truppen:

Johan Wiland, Fredrik Andersson, Mattias Andersson, Rasmus Bengtsson, Carvalho, Piotr Johansson, Magnus Wolff Eikrem, Erik Andersson, Enock Kofi Adu, Anders Christiansen, Markus Rosenberg, Guillermo Molins, Mattias Svanberg, Teddy Bergqvist, Isak Redzic, Anton Kralj, Victor Christiansson, Dennis Hadzikadunic.

huvudpartners

officiella partners