Inför Malmö FF – Halmstads BK

Publicerad 30 september 2017 i Nyheter

MFF fortsätter att spela för två stjärnor när bottenplacerade Halmstads BK kommer på besök för att slåss om viktiga poäng.

Malmö FF – Halmstads BK
Swedbank Stadion
Söndag 1 oktober 15:00

Biljettköp

På de fyra senaste hemmamatcherna har MFF stänkt in 18 mål. Senast i måndags skrevs slutresultatet i matchen mot IF Elfsborg till 6–0 och det stärker laget ännu mer inför söndagens match.

– Det är inte ofta man får uppleva den typen av matcher. Men att prestationen är där och att vi vinner är viktigast. Vi är inne i ett mindset och en form som gör att vi ska kunna spela bra fotboll. Det är härligt att känna, säger Magnus Pehrsson.

Söndagens motståndare Halmstads BK har halkat ner till sistaplatsen i tabellen trots att formen är på uppåtgående. På de senaste två matcherna har de tagit fyra poäng, senast en stark hemmaseger mot IFK Norrköping.

– De har gripit det sista halmstrået och deras prestationer ser bättre ut. De har fått ut mycket av sin trupp, säger Magnus Pehrsson.

Över 20 000 har köpt biljett till hemmamatchen som med hårt arbete och rätt fokus ska ge MFF goda fortsättningar inför de fyra avslutande omgångarna som spelas efter det kommande landslagsuppehållet.

– Vi har hittat tillbaka. Vi jobbar minst lika hårt som alla andra lag och har skickliga spelare och idéer som blivit mer naturliga för oss.

Truppen:

Johan Dahlin, Fredrik Andersson

Rasmus Bengtsson, Franz Brorsson, Lasse Nielsen, Behrang Safari, Anton Tinnerholm, Andreas Vindheim

Jo Inge Berget, Oscar Lewicki, Erdal Rakip, Mattias Svanberg, Alexander Jeremejeff, Magnus Wolff Eikrem, Bonke Innocent, Carlos Strandberg, Markus Rosenberg, Anders Christiansen

Felipe Carvalho saknas på grund av skada. Kingsley Sarfo saknas av personliga skäl.

huvudpartners

officiella partners