Inför IF Elfsborg – Malmö FF

Publicerad 12 mars 2021 i Herr,Nyheter

På lördagen åker MFF till Borås Arena för två träningsmatcher mot allsvenska kollegan IF Elfsborg.

Anel Ahmedhodzic under fjolårets möte med IF Elfsborg.

Om matchen:

Avspark: 15:00 och 17:15
Spelplats: Borås Arena
TV-sändning: Discovery+ (15:00) och Borås Tidning (17:15)
Matchen med avsparkstid 15:00 tv-sänds av discovery+.
Matchen med avsparkstid 17:15 tv-sänds av Borås Tidning. Vill du se matchen utan att vara prenumerant på Borås Tidning kommer du att kunna köpa Borås Tidning digitalt under ett dygn för 59 kronor.

Klicka på knappen nedan för att läsa mer och beställa.

Jon Dahl Tomasson om:

Nyförvärven Colac och Birmancevic:
Jag tycker de har visat framfötterna så här långt, trots att de endast tränat fyra träningar med laget. Det är fint att vi fått in två nya spelare i truppen, det har gett en ny dynamik och gör att alla spelare är mer på tårna, det ser jag som positivt. Veljko pratar inte så mycket engelska, men det ska vi arbeta med. De passar fint in i omklädningsrummet och jag blir glad över att se hur de andra spelarna i laget hjälper våra nyförvärv.

Båda två kommer att spela från start imorgon då jag vill ge dem bästa möjliga förutsättningar att prestera. Det är lite lättare än att vara inhoppare.

Lagen mot IF Elfsborg:
Konkurrensen är tuff och alla spelare har en möjlighet att visa upp sig. Bara för att man spelar i det ena laget imorgon betyder inte det att du spelar den 10 april mot Hammarby. Sen kan det ena laget vara starkare än det andra.

Pavle Vagic:
Han har utvecklats under sin tid som back och med de defensiva plikter han haft. Jag har sett en positiv utveckling och ser honom som en spelare som kan spela på två positioner. Jag var väldigt nöjd med hans insats senast på mittfältsplatsen och man kunde se att han tagit till sig mycket av det han lärt sig som back. Egenskaper han inte hade för ett år sedan.

Höjdpunkter från ifjol:

huvudpartners

officiella partners