Inför HSK Zrinjski – MFF

Publicerad 14 augusti 2019 i Nyheter

Avancemang till play-off i UEFA Europa League står på spel i returmötet med bosniska HSK Zrinjski.

MFF går in i returmötet med en 3-0-ledning efter matchen på Stadion för en knapp vecka sedan. Ett perfekt resultat och en nästan perfekt genomförd match, menar både Uwe Rösler och lagkapten Markus Rosenberg.

– Det var ett perfekt resultat och en väldigt väl genomförd match. Att vi har 3-0 med oss från första matchen är naturligtvis tufft för dem. Nu gäller det för oss att inte tappa fokus, säger Markus Rosenberg.

Uwe Rösler är inne på samma linje som sin lagkapten.

– Vi spelade i ett högt tempo i hemmamatchen, och våra motståndare hade svårt att hinna med. Vårt största misstag inför den här matchen vore att bara försöka spela av matchen. Vi måste ta oss an uppgiften på samma sätt som för en vecka sedan, säger Uwe Rösler på onsdagens presskonferens.

– Även om vi vill spela på samma sätt som på Stadion tror jag inte att Zrinjski kommer tillåta oss att göra det. Förutsättningarna imorgon kommer att vara annorlunda. De kommer ha publiken på sin sida och det är ett helt annat klimat här än hemma i Sverige, fortsätter Uwe Rösler.

MFF reste ner till Mostar under onsdagen med en 20-mannatrupp. Jo Inge Berget och Franz Brorsson är otillgängliga på grund av skador och reste inte med till Bosnien-Hercegovina.

TV: ANTONSSON INFÖR MATCHEN

MFF-anfallaren Marcus Antonsson inför returmötet mot HSK Zrinjski.

TV: PRESSKONFERENS MED RÖSLER OCH ROSENBERG

Tränaren och lagkaptenen mötte pressen inför matchen.

truppen

huvudpartners

officiella partners