Inför bortapremiären mot IFK Göteborg

Publicerad 07 april 2023 i Biljett,Dam,Nyheter

På lördag klockan 13:00 är det premiär i Division 1 mot IFK Göteborg borta på Valhalla. Här hittar du biljetter och huvudtränare Maxim Khalil pratar om premiärkänslorna.

IFK Göteborg – Malmö FF

Avspark: Lördag 8 april 13:00
Plats: Valhalla, Göteborg
Biljetter: 60 kr, ungdomar under 18 år går in gratis. Du kan resa dit billigt med MFF Support, mer info här.

För dig som inte har möjlighet att stötta laget på plats så sänds matchen på Göteborgs-Posten.

Maxim Khalil om…

Premiärkänslor…
– Det känns riktigt bra att komma igång, jag har en god känsla inför premiären. Vi har haft en fin och intensiv vecka där vi har repeterat lite och förberett oss inför helgen. Så en riktigt riktigt härlig känsla. Jag känner att alla är förbereda och fokuserade, och det är skitkul att få komma igång med serien.

Truppen…
– Alla är påkopplade och vill bara sätta igång, vi hade gärna spelat matchen igår redan. Vi har mer eller mindre alla tillgängliga. Vi har haft en stark försäsong, så vi ska bara ta med det självförtroendet och dom prestationerna in i säsongen och ta tre poäng på lördag. 

Senaste veckan…
– Vi hade spelledigt nu den senaste helgen, mest för att ge laget en helg att tagga upp. Det tycker jag verkligen gav effekt, de kom tillbaka i veckan hungriga och drivna på ett annat sätt. Jag har känt att dom har steppat upp senaste tiden, de är rutinerade nu och är i gång på ett annat sätt. De har ”levlat” upp senaste veckorna, men denna senaste veckan tycker jag dom har nått en nivå till.

Nästa helg, söndag klockan 14:00 spelar Malmö FF sin första hemmamatch för säsongen mot Örgryte IS. Laget behöver din stöttning på Malmö Stadion i år. Köp ett årskort och få tillgång till samtliga hemmamatcher!

huvudpartners

officiella partners