Inför Ängelholms FF – Malmö FF

Publicerad 07 mars 2014

Efter 7-1 senast mot Degerfors IF så är det med stor förväntan som spelarna ser fram emot nästa omgång i Svenska cupen då Ängelholms FF står för motståndet.

Har det varit svårt att komma ner på jorden efter förra veckans storseger?
– Nej. Vi har analyserat matchen mot Degerfors där vi har kunnat konstatera att vi gjorde en bra prestation och nu är vi inne i nästa läroperiod där vi ska försöka återskapa samma prestation och leverera oavsett motstånd. Vi ska fokusera på oss själva och besvara de frågor som vi ställer till oss själva inför varje match , säger Åge Hareide.

Vad finns där ifrån förra veckans match som kan göras bättre?
– I fotboll kan allt bli bättre. Den helt perfekta matchen finns knappt. Vi ska vara glada att vi gjorde sju mål, inte minst med tanke på att vi inte gjort så många mål i de tidigare matcherna. Matchen mot Degerfors var nog en befrielse för killarna för att de fick känna att de kunde göra  mål och det själförtroende kan du ta med dig till träning och till match.

Hur känns det att få spela en bortamatch på hemmaplan?
– Det är väldigt bra. Vi är glada att vi slipper resa och att vi får spela hemma inför vår publik. Det känns tryggt att spela här i Malmö och vi hade fantastiskt stöd sist. Atmosfären vi hade senast var väldigt bra för att vara en cupmatch och vi hoppas att våra supportrar fortsätter att stå bakom oss. När vi får spela sådan fotboll som sist och dessutom ha med oss vår publik så är det fantastiskt att vara en del av fotbollen.

Startelvan:

Azinovic
Albornoz – Jansson – Johansson – Ricardinho
Kroon – Halsti – Thern – Forsberg
Eriksson – Molins.

Avbytare
Sixten Mohlin
Amin Nazari
Filip Helander
Johan Hammar
Erdal Rakip
Pawel Cibicki
Petar Petrovic

 

Ängelholms FF – Malmö FF
Malmö IP klockan 13.00
Viktigt att läsa inför matchen då MFF står som bortalag

Biljetter köper ni i MFF Shopen eller på Ticnet.se (Årskort gäller inte)

 

För er som inte kan ta er till matchen kommer MFF.se sända för 59 kr.