Ijeh gör comeback på tisdag- mot Fedel i HBK:s mål?

Publicerad 15 juni 2003

Det är upplagt för en historisk match på Malmö Stadion på tisdag kväll. Om inget inträffar på träningen i morgon så är Peter Ijeh med i den trupp som möter Halmstads BK. Inte nog med att Tom Prahl, Jonas Thern och Tommy Jönsson har historiska band med respektive motståndare. Det kan vara ett Halmstad som ställer Jonnie Fedel i målet!!

Det var många som satte morgonkaffet i halsen när man i våras läste i tidningarna att Peter Ijeh skadat sig. En hal träningsplan gjorde att Peter bröt ett ben i foten och var tvungen att opereras. Nu är gipset sedan länge borta och sjukgymnasten Richard Dahan har gett Tom Prahl klartecken att använda Peter igen.

Om morgondagens träning går som den skall så kommer fjorårets skyttekung att finnas med i den trupp Tom tar ut mot Halmstads BK.

Ett Halmstad vars ordinarie målvakt Conny Johanssons fru väntar barn vilken dag som helst. Detta kan innebära att Jonas Thern väljer att sätta Jonnie Fedel, med 18 år och 582 matcher för MFF: A-lag, i målet.

Jonnie började spela i Malmö FF som 11-åring 1977. Han var alltså föreningen trogen i 25 år och är den spelare som spelat flest matcher i den himmelsblå tröjan totalt sett(982 st).

Det kan bli en historisk match- på många sätt. Välkomna!