Hur följer du matchen mot ÖSK?

Publicerad 22 mars 2010

Imorgon tisdag är det äntligen hemmapremiär och då hjälps vi åt att fylla Swedbank stadion och tillsammans skapa det största TIFOT i svensk fotbollshistoria.

Fotbolls ska följas live
Har du inte redan fixat biljett till matchen kom in i MFF Shopen eller gå in på Ticnet. Det finns inga dåliga platser på Swedbank stadion så det står dig fritt att välja om du vill stå eller sitta på lång- eller kortsidan. Klicka här för att komma till biljettsidan för MFF-ÖSK på Ticnet.

De av er som inte har möjlighet att följa matchen live kan som vanligt hänga med i vad som händer på plan även på andra sätt.

Everysport
På everysport.com direktrapporteras samtliga av MFFs matcher, hemma och borta. Imorgon är det Andreas Georgson som sköter rapporteringen från Swedbank stadion. Även om du ser matchen på tv kan det vara kul att logga in på everysport och diskutera och analysera utvecklingen på stadion. Klicka här för att komma till live-rapporteringen.

Radio
Ytterligare en möjlighet att följa matchen erbjuds från Sveriges Radio som sin vana trogen har en kommentator på plats. Klicka här för att komma till radiosändningen.

Det finns med andra ord ingen anledning att inte följa matchen och heja fram MFF oavsett om man gör det tillsammans med tusentals andra på Swedbank stadion eller hemma framför TVn eller datorn.

Framåt Malmö!