Höör rustar för fotbollsfest

Publicerad 02 februari 2011

Om tio dagar så möts Malmö FF och Trelleborgs FF i Höör. Intresset är stort och nu hyr man in extraläktare. Över 400 biljetter är redan köpta i förköp. Alla sittplatser är slutsålda.

Malmö FF har valt att lägga årspremiären på ”hemmaplan” på Färs och Frosta Arena i Höör. Över 400 biljetter är sålda, varav alla sittplatser, och nu hyr Höörs IS in en extra ståplatsläktare för 800 personer. Allt för att kunna erbjuda den stora publiken en så bra komfort som möjligt.Biljetterna säljs i MFF Shopen och på Pressbyrån i Höör.

Den första träningsmatchen brukar alltid locka mycket folk och ifjol kom det tusentalet personer för att se en U21-match mellan MFF och HIF i Höör. Detta borgar för ett stort intresse på en anläggning med en begränsad kapacitet. Förköp är att rekommendera.

Att se matchen på plats kostar 20:- för ungdom till och med 16 år. Vuxen betalar 60:-. Det finns endast drygt 250 sittplatser tillgängliga på huvudläktaren och dessa är nu slutsålda.

Inga årskort eller andra kort gäller på denna match. Det är Höörs IS som är arrangör av matchen.

Förutom fördelen att man är garanterad entré så ger förköp även snabbare entré. Alla med förköp går nämligen in genom en egen entré. Kom gärna i god tid så är det även kortare köer till korv, hamburgare och kaffe.

Matchen spelas den 12 februari. Avspark är 14.00 och grindarna öppnar 13.00. Höörs IS har lovat väl skyltade P-platser och anvisare på plats.

Tänk på att även träningsmatcher i Höör går under SVFF tävlingsbestämmelser och domaren fungerar som delegat.
 
Välkomna på årets första Skånederby och en fotbollsfest i Höör.