Himmelsblå invasion av Borås! **UPPDATERAD 1/8**

Publicerad 31 juli 2012

Den 12 augusti åker MFF till Borås för mötet mot Elfsborg. Intresset för matchen är rekordstort och här kommer information om hur du skaffar din biljett

Bara en vecka efter den uttalade ”Himmelsblå revanschen” mot BK Häcken är åter tid att ta på sig sin himmelsblå tröja och bege sig till Borås och den ”Himmelsblå invasionen”.

Intresset för matchen den 12 agusti kl 17.30 är rekordstort. Bara under de senaste dagarna har kansliet blivit översköljt med telefonsamtal och E-mail gällande matchen och hur man får tag i biljetter.

Efter många turer fram och tillbaka kan vi avslöja att följande gäller:

Vi har blivit tilldelade hela kortsidan, ”Knallelandsläktaren”. På kortsidan finns 1300 ståplatsbiljetter och 700 sittplatsbiljetter. Just nu ligger de 1300 ståplatsbiljetterna uppe på ticnet och när ståplatsbiljetterna är slutsålda kommer Elfsborg lägga upp resterande 700 sittplatsbiljetter på samma länk. Det är inte slutsålt.
Notera att hela kortsidan ses som en ståplatsläktare. Folk kommer alltså att stå upp för att sjunga och stötta laget även fast där finns sittplatser.

Priser vid förköp för hela kortsidan är 80 kr för ungdomar under 18 år och 140 kr för ordinarie och biljetterna till kortsidan köper ni här.
(Vid köp av biljetter på plats utanför arenan matchdagen är priserna 100 kr för ungdomar under 18 år och 175 kr för ordinarie)

För er som är intresserade av sittplats så rekommenderar vi er att köpa till sektion L eller M på Ålgårdsläktaren

 

 

Vi har fått rapporter om att Borås-folket även vaknat till liv och att sittplatsbiljetterna börjar ta slut. 
Biljetter till sittplats hittar ni på ticnets hemsida

Endast på internet
Folk har även hört av sig och frågat om de kan köpa biljett till bortasektionen i MFFshopen. Det kan man tyvärr inte. MFFshopen är inget Ticnet-ombud utan kan endast sälja biljetter till våra egna evenemang

Åk med MFFsupport
Lättaste sättet att ta sig till Borås är med MFFsupports bussresor som du kan läsa mer om här

Tack till Elfsborg
Vi vill även skicka ett tack till IF Elfsborg och deras SLO Eric Sjölin som hjälpt oss enormt de senaste dagarna.

 

IF Elfsborg – Malmö FF
en söndag
i augusti
i Borås

Finns det någon anledning att inte åka upp?

Himmelsblå invasion!