Hemsidan ökar informationsflödet

Publicerad 30 januari 2006

Mer reportage från träningar och ungdomsfotbollen, fler intervjuer, utökad statistik, mer MFF- historia inklusive ett ”Hall of Fame”. Där har ni några av nyheterna på hemsidan 2006.

Under de senaste åren har Malmö FF:s hemsida kontinuerligt utökat sin information. Uppdraget från styrelsen är att hemsidan i första hand är en informationskanal till medlemmar, sponsorer, supportrar och media. Här skall information och fakta om föreningen presenteras.

Hemsidan är välbesökt med toppar på över 20 000 besökare vissa dygn på året vilket är otroligt inspirerande. Vi får ständigt förslag och önskemål om förbättringar av hemsidan vilket vi uppskattar. Förslagen sparas för utvärdering och det är just en del av dessa förslag som nu presenteras.

Vår uppskattade frilansare Tobias Christoffersson har engagerats i högre grad än tidigare. Tobias kommer att ge oss fler reportage och intervjuer, fylligare ”inför match reportage” och utökad historik. Vi kommer att inför säsongstarten fokusera på A-lagets träningar. Under säsongen kommer vi att fokusera lite mer även på B, J och U-laget. I historiken ligger även en ny sida som vi kommer att kalla ”Hall of Fame”. Här kommer efter hand våra mest kända och intressanta spelare genom tiderna att presenteras.

A-lagsstatistiken kommer förhoppningsvis att kunna utökas under året. Allt är en resursfråga.

Hasse Mattisson kommer att fortsätta skriva sin blogg. På hemsidan i den ljusblå högra kolumnen, ligger det numera en ”banner” som heter ”Genom Hasses Ögon”. Här kan ni klicka för att läsa den senaste från Hasse Mattisson. Tillsammans med Tobias träningsrapporter från försäsongen kommer man som läsare att få en bra inblick i det dagliga livet hos spelarna just nu.

Måns Renntun kommer att fortsätta att göra intervjuer och Mats Weman kommer att fortsätta att skriva krönikor. Under ”Nyhetsarkiv” och ”övrig media” hittar man länkar till nästan allt som skrivs på nätet om Malmö FF. Detta var en nyhet ifjol som vi fortsätter med även i år.

Patrik Jandelin, webansvarig

PS: Hasse Mattisson har uppdaterat sin blogg.