Hasse Mattisson förlänger ett år!

Publicerad 27 maj 2005

Idag blev det klart att Hasse Mattisson förlänger sitt kontrakt med ytterligare ett år. Det var ingen högoddsare precis. Både klubb och spelare var överens om en förlängning och Hasse Mattisson behövde inte sitta många minuter på sportchef Borgs kontor innan man var klara.

”Det kändes ganska självklart. Jag kan inte tänka mig ett bättre ställe i Skandinavien att spela fotboll på. Fotbollen är het och man är Malmökille så varför flytta”

Hasse Mattisson
”Det kändes ganska självklart. Jag kan inte tänka mig ett bättre ställe i Skandinavien att spela fotboll på. Fotbollen är het och man är Malmökille så varför flytta.

Jag har inget intresse av att sitta ensam i en lägenhet på Jylland och spela inför fyra tusen åskådare bara för att kunna tjäna några kronor extra.

Jag kämpar vidare med att försöka ta en ordinarie plats och vill gärna vara med om att försvara SM-guldet. Vi har ett bra lag och jag ser även fram emot Champions Leaguematcherna.

Samtidigt vill jag utnyttja möjligheterna man har i Malmö FF att kunna ha något att falla tillbaka på när det är slut med toppfotbollen.”

Parallellt har Hasse fått ett jobb på ett av företagen i Nätverket nämligen SEB, där han jobbar med kapitalförvaltning i något som kallas Sportsmens koncept. Man placerar olika idrottsmän och kvinnors pengar. Dessutom är han engagerad i ett företag som säljer datortillbehör på nätet: inkstore.se. Varje hemmamatch kan man vinna ett presentkort på 500 kronor om man har Hasses autograf i matchprogrammet.