Här köper du ståplatsbiljetter till derbyt!

Publicerad 26 juli 2002

Sittplatserna är sedan länge slut och jakten på ståplatsbiljetterna är i full gång. Vi kan även rapportera om en del märkliga telefonsamtal…

På följande sätt kan man komma över de eftertraktade ståplatsbiljetterna:

Fritidsförvaltningens biljettkontor:
Ring 040- 34 26 81 eller kom till Malmö Stadion(fredag 26/7 08.00- 16.00, måndag 29/7 från kl. 08.00)

Alla ATG-ombud

BiljettDirekt:
077-170 70 70

Internet:
www.ticnet.se

Observera att det på ståplatsbiljetterna är markerat olika sektioner exempelvis 7,9 och 10. Dessa sektioneringar existerar endast på kartan och ej i verkligheten. Hela ståplats är en sektion och bara för att det står en siffra på biljetten så kan man inte kräva att få befinna sig på denna sektion.

Vi uppmanar alla att komma i god tid. Insläppet öppnar klockan 17.00

Sektion 8 är reserverad till Landskrona BoIS supportrar. Eventuellt kommer denna sektion att öppnas upp för alla om det skulle visa sig att intresset inte är så stort från BoIS sida.

Sådana här matcher drar till sig mycket folk som normalt sett inte går på fotboll så ofta. Detta är naturligtvis roligt men innebär också en del märkliga kommentarer.
Aldrig förr har man väl haft så mycket kompisar som inför ett derby. Det är gamla klasskamrater och arbetskompisar, nästkusiner eller personer som man någon gång för många år sedan sade hej till. Alla naturligtvis på jakt efter biljetter. Även Fritidsförvaltningens biljettkontor får en del märkliga samtal exempelvis ringde det folk igår och frågade ”när man släpper biljetterna till Landskrona” eller att man vill ha ”en bra plats i mitten”. Sedan finns där den motsatta varianten där man ”skiter i var jag får biljetter bara jag kommer in på arenan”.

Inget går upp mot ett derby, eller hur?

/Patrik Jandelin, Malmö FF