Här är designen för det nya årskortet

Publicerad 30 oktober 2017 i Nyheter

Precis som förra året har MFF-supportrar skickat in förslag på design till den kommande säsongens årskort. Mängder av riktigt fina förslag har inkommit, vilket gjorde uppgiften svår för spelarna i designjuryn.

Alexander Jeremejeff, Franz Brorsson och Mattias Svanberg, som var spelartruppens representanter, fastnade till sist för Sofie Dahlgrens design ”Färgen är blå, den är vacker som få”.

Så här beskriver designern själv sitt koncept:

Vi samlas på stadion för att hylla vårt lag. Flaggor, halsdukar, ramsor och känslor – allt får plats och skapar en surrande gemenskap. En stämning i luften av förväntan, glädje och himmelsblåa drömmar förenar oss. Alla välkomnas här, alla känslor ryms här. Stadion är vårt gemensamma mål och vår samlingsplats.

Jag ville skapa en design med en inkluderande symbol, något som alla kan relatera till. Mitt koncept är en tolkning av stadionskissen i vår blåa färgskala. Självklart får de två stjärnorna också vara med.

Årskortet blir ditt om du som nuvarande årskortsinnehavare förnyar senast tisdagen den 31 oktober. Du som vill köpa ett helt nytt årskort kan göra det från den 24 november, då den allmänna försäljningen startar. Läs mer om Årskort 2018 här! 

Avslutningsvis, stort tack till alla er som skickat in designförslag!

huvudpartners

officiella partners