Här är årets matchtröja

Publicerad 27 mars 2018 i Nyheter

Stilren, elegant och med två lysande stjärnor i fokus. Här är Malmö FF:s nya matchtröja – den första med två stjärnor sedan fjolårets historiska tjugonde SM-guld. Tröjan är framtagen av MFF:s dräktleverantör PUMA och går nu att köpa i webbshopen, i MFF Shopen eller i Intersport-butikerna i Malmö och Kristianstad.

Årets matchtröja är en av de mest rena och avskalade någonsin. Den himmelsblå färgen dominerar och låter de två stjärnorna ta plats i rampljuset ovanför emblemet.

Matchtröjan är gjord av lättvikts- och funktionsmaterial, så kallad DryCell, som håller tröjan torr och transporterar bort svett.

– Jag gillar både modellen och passformen. Den är snygg, sitter bra och vi har två stjärnor på bröstet som driver oss framåt. Att få spela i en rakt igenom himmelsblå tröja mitt sista år känns inspirerande, säger Malmö FF:s lagkapten Markus Rosenberg.

– Årets uppdrag var att göra en ren tröja med två stjärnor i fokus som ska framhävas och lysa. Vi är väldigt nöjda med resultatet, säger Rutger Hagstad, Head of Marketing på PUMA.

Första matchen där spelarna kommer att bära den nya tröjan blir i den allsvenska premiären på bortaplan mot IF Elfsborg den 2 april.

Sedan 2016 spelar samtliga MFF-lag med Volkswagens runda logotyp på bröstet. Till våra allsvenska matcher får Volkswagen från och med i år sällskap av två nya dräktpartners: Tillmobil (på ryggens nedre del) och TicTac Interactive (på tröjärmen). Samtliga dräktpartners kommer att vara tryckta på tröjorna som finns till försäljning.

Finns till försäljning nu

Den nya matchtröjan finns till försäljning i vår webbshop, i MFF Shopen och i Intersportbutikerna på Emporia, Mobilia och Bernstorp i Malmö samt Härlöv i Kristianstad.

Matchtröjan finns i vuxenstorlekarna XS-4XL och barnstorlekarna 104-164 cl. Barnstorlekarna kostar 599 kronor och vuxenstorlekarna 749 kronor.

Få nya tröjan signerad

På lanseringsdagen den 27 mars klockan 16:30 gästar Fouad Bachirou och Pavle Vagic MFF Shopen. Ett perfekt tillfälle att införskaffa den nya tröjan, få den signerad och fotografera dig själv tillsammans med spelarna!

Se till att följa MFF Shopen på Instagram för att få uppdateringar om den nya matchtröjan och senaste nytt om andra souvenirer: mff_shopen

Bortatröjan

Under 2018 kommer vi att fortsätta spela i den svarta bortatröjan, som alltjämt finns till försäljning i MFF Shopen.

MFF Shopens öppettider:

Måndag–fredag: 10:00 – 18.00
Lördag: 10:00 – 15:00

huvudpartners

officiella partners