Gör din premiärflagga på Supporterhuset – vinn priser!

Publicerad 23 mars 2018 i Nyheter

Hemmapremiär betyder allmän flaggdag på Stadion! På Supporterhuset kan man få hjälp med att göra sin egen flagga, samtidigt som man är med och tävlar om fina priser.

De senaste 15 åren har det varit tradition med flagghav i samband med hemmapremiären. Om du inte redan har en flagga kan du nu göra en på Supporterhuset. Där hjälper de till med material, inspiration och kunskap – och som medlem i Supporterhuset gör du första flaggan gratis!

– Det är mitt favoritläktararrangemang. Varje enskild person på läktaren får göra ett personligt bidrag och manifestera sin kärlek till föreningen. Det skapar en helhet som är sjukt mäktig, säger Henrik Larsson, verksamhetsansvarig på Supporterhuset.

En stor fördel med flaggor är att alla, med lite hjälp, kan göra en. Man behöver till exempel inte nödvändigtvis vara jätteduktig på att måla för att skapa ett fint bidrag.

– Det finns många olika stilar som jag gillar. Helsydda flaggor som är randiga eller har olika mönster kan vara jättesnyggt. Det har alltid funnits några sådana på läktarna men nu är trenden att man ska måla. Men det ska inte vara något självändamål. Man kan sy cirklar, ränder eller annat. Bara fantasin sätter gränser, säger Henrik Larsson.

Flaggmeckartävlingen på Supporterhuset pågår mars ut. Det finns fina priser i potten, så glöm inte att skicka in ditt bidrag!

– Det har varit ett fint engagemang hittills och vi hoppas att ännu fler hittar hit innan tävlingen tar slut. Men man kan komma och mecka en flagga därefter också.

Läs mer på Supporterhuset.se 

huvudpartners

officiella partners