Fyra MFF-notiser

Publicerad 27 februari 2009

Årsmöte ikväll, Sydsvenskan visar lördagens träningsmatch, ny MFF-portal på nätet och Jonas Sandqvist prisad. Malmö FF presenterar här fyra aktuella nyheter.

Årsmöte ikväll
Hemsidan vill bara påminna om att det är årsmöte ikväll klockan 19.00 på Hilton Malmö City.

Glöm inte medlemskort för 2008

Malmö FF har kallat till årsmöte genom årsbok, medlemsutskick, hemsida samt annonser i dagspressen. För er som av någon anledning missat, dag, plats eller tid kommer här en liten påminnelse.

Malmö FF- Lyngby visas på sydsvenskan.se
I ett samarbete mellan Sydsvenskan och Malmö FF så visas matchen mellan Malmö FF och Lyngby BK live på sydsvenskan.se. Det är första gången Sydsvenskan visar en fotbollsmatch live.

Matchen spelas på konstgräsplan 9 på Stadionområdet och matchen börjar 13.00. För tredje gången i år sänds alltså en träningsmatch med Malmö FF live på webben(tidigare FC Köpenhamn- MFF och IF Elfsborg- MFF). Klicka här för att läsa mer

Ny MFF-portal
Ni har väl inte missat den nya webbsidan ”MFF-familjen” som presenterades i veckan? Här finns information, bilder, filmer och forum. Väl värt ett besök. Klicka här för att komma till sidan.

Jonas Sandqvist prisad
Jonas Sandqvist har blivit utsedd till Sveriges sexigaste kille av magasinet QX. ”Malmö FF:s målvaktsstjärna är fotbollskillen som fick oss att glömma Ljungberg en gång för alla och nu hoppas vi att alla ni andra också upptäcker denna 193-centimeters hunk” skriver man bland annat. Vill ni läsa hela artikeln så klicka här.

Fler MFF-nyheter?
Ni vet väl att ni alltid kan klicka på den här länken för att läsa alla nyheter om Malmö FF