FAQ MFF PLAY Premium

Frågor och Svar

HUR FUNGERAR MFF PLAY PREMIUM?

Allt material finnas tillgängligt via plattformen MFF Play Premium och länkadressen: https://premium.mffplay.se

VAR TECKNAR JAG ABONNEMANG? 

Du tecknar abonnemang här

VAD KOSTAR DET? 

Abonnemanget kostar 99 kr/mån och du kan välja att avsluta ditt konto när som helst. 

JAG ÄR ÅRSKORTSINNEHAVARE/MEDLEM/PARTNER OCH HAR INTE FÅTT ETT MAIL MED ERBJUDANDELÄNK?

Vi ber dig att först att kika i din skräppost. Hittar du inget utskick från oss där kan det bero på att du har avregistrerat dig från våra nyhetsbrev. Hör av dig till info@mff.se om du saknar våra utskick.

HUR MÅNGA KAN ANVÄNDA SAMMA KONTO? 

Kontot är personligt och är endast tillåtet att användas av personen som tecknat abonnemanget. Malmö FF förbehåller sig rätten att i efterhand kontrollera och eventuellt stänga av kontoinnehavare som delar sändningen till obehöriga. 

KAN JAG SE MATCHEr I EFTERHAND? 

Ja, matchsändningar publiceras i sin helhet på MFF Play Premium. 

JAG HAR PROBLEM MED ATT REGISTRERA ANVÄNDARE PÅ MFF PLAY PREMIUM, VAD GÖR JAG? 

Ta kontakt med support@solidtango.com. 

JAG VILL CASTA MATCHEN TILL MIN TV VIA APPLE TV, HUR GÖR JAG? 

1. Anslut din Apple-enhet till samma wifi-nätverk som din Apple TV eller AirPlay 2-kompatibla smart-tv. 
2. Leta upp videon/sändningen som du vill strömma. 
3. Tryck på Airplay-knappen och strömma till exempelvis din Apple TV.  
Om du vill veta mer kan du läsa på Apples hemsida via länken här

JAG VILL CASTA MFF PLAY TILL MIN TV VIA CHROMECAST, HUR GÖR JAG? 

I dagsläget har vi inget inbyggt stöd för Chromecast och därför fungerar det endast från Androidenheter eller webbläsare på datorn. Använd webbläsaren Google Chrome för bästa resultat. Du kan läsa mer om hur du går tillväga för att göra det via länken här

JAG VILL VISA EN MATCH PÅ EN RESTAURANG, BAR ELLER I EN ANNAN OFFENTLIG MILJÖ, HUR GÅR JAG TILLVÄGA? 

Om man skulle vilja visa matchen i en restaurang, bar eller annan offentlig miljö, så krävs det en speciell visningslicens. Kontakta vår Affärsutvecklare Niklas Söderström för vidare information.

huvudpartners

officiella partners