Förtursmöjlighet för årskortsinnehavare till kvartsfinalen

Publicerad 07 mars 2018 i Nyheter

OBS! SLUTSÅLT! 

Lördagen den 10 mars klockan 13:00 möter vi IFK Göteborg i kvartsfinal i Svenska cupen. Eftersom matchen spelas på Malmö IP och antalet platser är begränsat har årskortsinnehavare möjlighet att köpa biljett i förtur. Det finns omkring tre gånger så många årskortsinnehavare som det finns platser på Malmö IP, så först till kvarn gäller!

Hur köper jag som årskortsinnehavare biljett?
Biljettförsäljningen startar torsdagen den 8 mars klockan 10:00. Då aktiveras länken längst ner i mailet du fått från oss, som du måste använda för att genomföra ditt köp. När du klickar på länken kommer du att bli ombedd att ange ett lösenord. Här ska du fylla i ditt årskortsnummer. Du kan därefter köpa lika många biljetter som antalet årskort du står som ägare till. Har du inte fått mailet, titta först i skräpposten och kontakta därefter biljett@mff.se.

Var hittar jag mitt årskortsnummer?
Ditt sjusiffriga årskortsnummer finns på baksidan av ditt årskort. Om du ännu inte fått ditt årskort kan du titta på fjolårets, eller kontrollera numret genom att logga in på din årskortssida på https://mff.tmtickets.se/ . Observera att du inte kan köpa din biljett på denna sida, utan endast via länken längst ned i mailet du fått från MFF.

Viktigt: om ditt årskortsnummer börjar med en nolla ska du ta bort den första siffran (0) när du fyller i lösenordet på biljettlänken och alltså endast fylla i sex siffror.

Kan jag köpa biljetter på annat sätt?
För dig som saknar möjlighet att köpa online håller MFF Shopen på Stadion öppet från klockan 10:00 på torsdagen. Eftersom det är samma biljetter som säljs där som online är chansen att få tag på biljett större vid onlineköp, där fler kunder kan köpa biljett samtidigt. Om det fortfarande finns biljetter kvar på fredag kan du köpa i MFF Shopen även då. Ta med ditt årskort eller id-handling.

Förtursmöjlighet för medlemmar
Om det finns biljetter kvar på fredagen kommer MFF Shopen att kunna sälja biljetter till medlemmar med start 10:00. Ta med ditt medlemskort, eller id-handling om du ännu inte fått ditt medlemskort. Om du saknar möjlighet att vara på plats eftersom du exempelvis inte bor eller arbetar i Malmö kan du kontakta biljett@mff.se som i tur och ordning hjälper medlemmar som mailar in efter 10:00 på fredagen.

Frågor
Kontakta biljett@mff.se

huvudpartners

officiella partners