Förfest, konsert, öppen stadion och hyllning av Ulrich

Publicerad 31 oktober 2012

Här följer information om morgondagens begivenheter.

Förfest
Vi öppnar grindarna redan klockan 18.00 på Supportertorget där MFF Support drar igång en förfest med DJ Bad Taste Records. Klockan 19.00 dyker Jaqe upp på scenen. Så här skriver MFF Support på sin hemsida ”Då kommer något av det bästa Sverige har att erbjuda i hiphopväg just nu – de flesta har nog hört ”I Centrum” med Jaqe & Mack Beats på en radio/tv eller ett dansgolv…. Ponnes kompis från Arlöv och spelarnas favorit i omklädningsrummet – Jaqe gör en exklusiv spelning endast för MFFs supportrar denna kväll och hälsar att han är sjukt peppad.” Hit är alla MFF-are välkomna att ladda inför kvällens viktiga match.
Passa på att köpa mat och dryck i Wokbaren och mingla med andra MFF-are.

Övriga grindar öppnar 18.30

Stanna kvar och hylla Ulrich
Ulrich Vinzents gör sin sista hemmamatch efter sju säsonger i MFF. En trogen spelare som aldrig burit långärmad matchtröja. En kapten som förtjänar alla hyllningar han kan få. Vi uppmanar ALLA att stanna kvar och hylla Ulrich efter matchen!
Norra blå

Även mot ÖSK kommer Norra Blå att vara på plats på sin egen sektion bredvid den stora ståplatsläktaren och hoppas på stor uppslutning.
Norra blå är en del av MFF Support dit barn mellan 9 och 14 år kan gå på matcherna utan sina föräldrar men med uppsyn av ledare på plats. Om du vill stå på denna sektion ska du fråga efter Norra blå i MFFshopen eller hitta sektionen på ticnet.se

MFF Support fyller 20 år
Den första november 1992 bildades MFF Support och imorgin fyller man 20 år. Detta kommer Malmö FF att uppmärksamma under pausen.

Klä dig varmt och ljusblått
Förra matchen bildade publiken ett vackert halsdukshav vid inmarschen. Även om det inte finns någon specifikt tema för denna match så uppmanar vi alla att klä sig i himmelsblått för att skapa en vacker inramning under matchen. Om du inte har en halsduk eller mössa så sväng inom MFF Shopen innan match där det finns ett stort utbud att välja mellan.

Tillsammans får vi ett varmare Malmö!

Värmen tillbaka i Wokbaren!
Precis som i våras så kommer vi att ha värme igång för er som besöker wokbaren. Denna gång i form av fyra stora gasolvärmare.Vi hoppas detta kommer att göra ert besök ännu trevligare.

Happy Hour i kioskerna
Den första timmen har SSP Happy Hour i kioskerna på Supportertorget. Det betyder billigare hamburgare, läsk, folköl och popcorn mellan kl 18.00 och 19.00. Passa på att kom dit i god tid och ta en bit mat och lyssna på musik.

Smarrig korvmeny
O’Learys hade gröna tält, helt enligt företagets profil, så de var lätta att hitta till.
På korvmenyn stod Schwedenbomber (Thüringer bratwurst med svenskt ursprung),  Materialare (ett hett alternativ, Louisiana hot) samt Il Capitano (lammkorv med parmesan, rejäl och pålitligt kryddad med italiensk finess).
Dessutom fanns Hot Buffalo Chicken drumsticks med nachos och dip, ölkorvar, snacks, lättöl, fatöl och läsk.

Öppen stadion
Matchen mellan Malmö FF och Örebro SK är en ”normalmatch” säkerhetsmässig vilket innebär att allt fokus ligger på service och trivsel. Man kan välja att gå in via vilken ingång man vill och grindarna mellan ståplats och sittplats kommer att vara öppna. Passa på att besöka Supportertorget bakom ståplats.

Observera att det under matchens gång kan göras nya riskbedömningar av säkerhetspersonalen och att man väljer att stänga grindarna. 

För er på övre etage(ej sjungande sittplats)
Era biljetter fungerar även på undre etage. Kom till supportertorget och ta del av aktiviteterna. När det närmar sig match och man vill upp till sin plats så går man till ingång G och där finns en dörr till övre etage.