För en ljusblå framtid – skänk en slant till Tifofonden!

Publicerad 12 november 2010

Alla hade vi väl en förhoppning om att MFFs hundraårsjubileum skulle bli ett ljust år i firandets tecken. En årslång manifestation av ljusblå kärlek med förhoppningen att pryda allting med ett skimmer av guld. Jubileumsåret närmar sig sitt slut. Styrkebeskedet och symboliken i att få fira med ett SM-guld på sitt jubileumsår går inte att förringa. Hundraåriga Malmö Fotbollförening firar om några månader 101 år – MFF ligger i täten och framtiden ligger framför oss. Vi har tagit ut riktningen.

Planerna hade funnits länge och i december 2006 initierades Hundraårsfonden av MT96 tillsammans med MFF Support. Tanken var att samla in pengar till ett massivt firande av MFFs jubileumsår. Tre år passerade. När kalendern visade 2010 hade vi samlat in mer än 225 000 kronor och bidragen under året har varit frikostiga. Premiären hemma på Stadion avverkades inför 10 000 viftflaggor och med en fin 3-0-vinst. Mönstret kunde redan skönjas. 2010 skulle bli ett MFF-år att minnas.

Sju och en halv månad och tretton tifon senare var cirkeln sluten. MFF är bäst i Sverige. Jubileumsåret blev så fantastiskt som vi hoppades. Låt oss sporras av detta när vi nu blickar framåt mot en ljus MFF-framtid.

MT96 arbete fortsätter. Vill du bidra till tifokulturen? Det är vi, du och alla andra MFFare som skapar den genom bidrag till Tifofonden. 2011 skall, precis som 2010, bli ett himmelsblått år både på planen och på läktaren!

SKÄNK EN SLANT TILL TIFOFONDEN!
BANKGIRO: 223-2213

Bidragen kommer de närmsta veckorna att regelbundet redovisas här.