För dig med årskort: dina val för de fem hemmamatcher som spelats

Publicerad 21 maj 2021 i Nyheter

Igår kväll spelade vi årets femte allsvenska hemmamatch. Det innebär att du som är årskortsinnehavare från och med onsdagen den 26 maj klockan 08:00 har möjlighet att välja återbetalning för de fem matcherna, efterskänka pengarna till Malmö FF eller omvandla beloppet till ett presentkort i MFF Shopen.

Dina olika val
1. Vill du inte ta beslut nu? Då kan du välja att avvakta till dess att seriens 15 hemmamatcher är spelade. Du får ett nytt mail efter säsongens slut.

2. Du kan efterskänka pengarna till Malmö FF. Vi är oerhört tacksamma om du väljer detta alternativ som är betydelsefullt för föreningen som satts under hård ekonomisk press under covidpandemin. Vi har dock full förståelse för att människor har olika ekonomiska förutsättningar.

Som en symbol för vår tacksamhet får du som väljer att efterskänka pengarna för alla fem matcherna en särskilt framtagen keps från MFF Shopen signerad av en spelare i herrlaget. Vi återkommer till dig när du kan hämta kepsen i MFF Shopen.

3. Du kan välja att omvandla pengarna till ett presentkort i MFF Shopen. Presentkortet motsvarar det belopp du gör val för och går att använda till valfria produkter i butikens sortiment. Presentkortet gäller i den fysiska butiken, inte i webbshopen. Är matcherna i ditt årskort värda 1 500 kr kan du med andra ord få ett presentkort på 1 500 kr. Vi återkommer till dig om hur du tar del av presentkortet.

4. Du kan begära återbetalning för 1-5 matcher.

Gör ditt val senast den 9 juni. Om du begär återbetalning är pengarna dig tillhanda senast den 31 juli.

Kombinera olika val
Vänligen notera att du kan göra enskilda val för varje match. Det innebär att du kan kombinera alternativen efterskänkning, presentkort och återbetalning.

Om du är en av dem som lottats fram att besöka en av de fem spelade hemmamatcherna har du inte möjlighet att få återbetalning för den aktuella matchen.

Frågor & svar

När kan jag göra mina val?

Från och med onsdagen den 26 maj klockan 08:00.

Var gör jag mina val?

Hos Malmö FF:s biljettleverantör AXS.

Jag vill inte begära återbetalning. Behöver jag ändå göra något?

Ja. Om du vill efterskänka pengarna behöver du ändå logga in hos MFF:s biljettleverantör AXS och registrera dina val. Stort tack för ditt stöd!

Vill du inte ta något beslut förrän alla 15 hemmamatcher är spelade kan du välja att avvakta till dess.

Jag har begärt återbetalning. När får jag pengarna?

Det beror på när du skickar in ditt återbetalningsanspråk. Skickar du in senast den 9 juni är pengarna dig tillhanda senast den 31 juli.

Jag har köpt mitt årskort i biljettluckan eller i MFF Shopen. Hur gör jag?

Du loggar in hos MFF:s biljettleverantör AXS och registrerar dina val. Har du begärt återbetalning kommer du sedan att bli kontaktad av Malmö FF via e-post där vi ber om dina bankuppgifter för att kunna föra över beloppet.

Jag har inte fått något mail från Malmö FF. Vad gör jag?

Dubbelkolla först i din skräppost. Kontakta därefter biljett@mff.se.

Jag har en annan fråga som jag inte hittar svar på i denna artikeln. Vad gör jag?

Kontakta biljett@mff.se.

Återbetalning – steg för steg

Från den 26 maj klockan 08:00 kan du göra dina val enligt stegen nedan.

Av tekniska skäl laddas sidan om efter sex minuter där du kan göra dina val. Vi rekommenderar att tänka igenom dina val på förhand och sedan fylla i dem i ett svep för att undvika omladdning.

  1. Gå till MFF:s biljettleverantör: mff.ebiljett.nu
  2. Logga in med din e-postadress som användes när du beställde ditt årskort.
  3. Har du glömt ditt lösenord, klicka på ”Skicka lösenord”, så kommer en återställningslänk till din e-post.
  4. Under ”Konto” i menyn: välj ”Mitt konto” och sedan ”Till svarsidan” för att komma till sidan där du gör dina val.
  5. Du gör ditt val per match (5 matcher), därför är din årskortskostnad uppdelad i femtondelar (totalt 15 hemmamatcher). Under varje match kan du se vilket belopp den enskilda matchen är värd.
  6. Om du bara har ett årskort behöver du inte använda knappen ”Ange för alla”. Då väljer du istället ”Jag vill efterskänka mina pengar till Malmö FF” eller ”Jag vill få återbetalning”. Har du två eller flera årskort kan du göra dina val för alla årskort med knappen ”Ange för alla”, men du kan även göra olika val för årskorten.
  7. När du har gjort dina val för samtliga matcher godkänner du att du har läst igenom villkoren och sparar. Härmed bekräftar du dina val.
  8. Du får nu en bekräftelse där du ser vilket belopp per match (ej totalbelopp) som du får återbetalt. Strax efter att du har sparat dina val skickas även en bekräftelse för dina val till din angivna e-postadress.

huvudpartners

officiella partners