Flyg med MFF Support till Glasgow

Publicerad 20 juli 2011

MFF Support chartrar ett flygplan till Glasgow för att se matchen mot Glasgow Rangers.

MFF Support har nu glädjen att presentera ett resealternativ för MFF Supports medlemmar.
– Priset är på 3 565 kr per person (t.o.r. Glasgow).
– Avfärd klockan 08.00 tisdagen den 26 juli från Sturup.
– Hemkomst till Sturup onsdagen den 27 juli klockan 13.05 (planet avgår för hemfärd 11.00 från Glasgow).

För dem som vill köpa biljett till bortasektionen och åker med MFF Support garanteras biljett till matchen. Mer info om vad biljetten kostar och hur du köper den kommer på mff.se så fort alla detaljer är klara.

Alla övriga arrangemang i Glasgow såsom transporter, boende etc. får den enskilde resenären själv ordna.

Resorna säljs endast via MFF Shopen på Swedbank Stadion. Dessa börjar säljas idag den 20 juli klockan 10.00 och det är ”först till kvarn-principen” som gäller. Tänk på att du måste vara medlem i MFF Support för att kunna köpa flygbiljett (medlemskap i MFF Support kan under dessa dagar köpas i MFF Shopen) och att flygbiljetten endast kan betalas med konto- eller bankkort d. v. s. ingen kontantbetalning.

I samband med inköp av flygbiljetten i MFF Shopen ska resenären också fylla i de personuppgifter som flygbolaget kräver för denna typ av arrangemang – alla resenärer måste alltså ha med passet vid inköpet. Passet måste givetvis tas med även till avresan från Sturup eftersom passet kommer att gälla som biljett för resan. Om du själv ej kan närvara går det bra att skicka ombud dock är det fortfarande endast en flygbiljett per medlem som gäller.
Vi ber er vänligen observera att planet måste vara absolut fullt – 112 personer – innan MFF Support sluter avtal med Malmö Aviation. Resan blir inte av om det till exempel endast säljs 80 platser (MFF Support har inte resurser att betala de platser som inte bokas). Dessutom så kan någon annan intressent boka upp Malmö Aviations plan innan MFF Support hinner teckna avtal så därför är det viktigt att ni som vill åka till Glasgow köper er flygbiljett så fort som möjligt!

I händelse av att resan ställs in återbetalas biljetten i MFF Shopen mot uppvisande av kvitto.

Frågor? Vänligen kontakta MFF Support på e-post info@mffsupport.com