Fler än 10 000 platser bokade till årets säsong!

Publicerad 29 januari 2004

Man nyper sig i armen men det är ingen dröm. Det är i högsta grad verklighet! Vid senaste kontrollräkningen var 10 074 platser bokade till Malmö FF:s allsvenska matcher i år. Men det finns fortfarande bra sittplatser kvar på Malmö Stadion. För er som hellre står på ståplats rekommenderar vi att köpa ståplatskort. I år är det extra förmånligt.

Ifjor hade Malmö FF sitt högsta publiksnitt någonsin; 18715 personer! Lägsta publiksiffran var 10462 mot Enköpings SK och högsta 27477 mot Helsingborgs IF.

Precis som publikutvecklingen så har även försäljning av årskort ökat kraftigt de senaste två åren. Många är de som upptäckt fördelarna med att ha årskort. Man har en fast plats hela året och slipper köa inför varje match. Det blir billigare per match jämfört med lösa biljetter och man slipper förköpsavgifter. Man har förtur till sin plats på internationella matcher(gäller VIP-kortet). Årskort på sittplats finns från 1500:- för vuxna och 500:- för barn.

Antal sålda årskort
2002: 4200
2003: 6500
2004: 10074(per den 29 januari)

Här finns det platser kvar:
På Norra Läktaren finns det ströplatser kvar främst på sektion 6.

På Södra Läktaren under tak finns ströplatser kvar på sektion D- G samt en hel del på sektion B.

På Södra Läktaren utan tak finns det gott om platser lediga även på mittsektionerna P-S

Årskort på Ståplats:
På Ståplats finns naturligtvis det gott om platser kvar eftersom denna årskortsförsäljning brukar komma igång senare än sittplatserna. Dock har redan fler än 900 bokat ståplatsårskort vilket är fler än ifjor. Den här säsongen har vi gjort det ännu mer intressant att köpa ståplatsårskort.

Med start två timmar innan matchstart och en halvtimme framåt kommer grindarna endast vara öppna för årskort. Med en och en halv timme kvar öppnas grindarna för övriga dvs. direktbetalande, förköps- och eventuella fribiljetter. Det innebär att alla med årskort i lugn och ro får chansen att köpa en korv och öl eller läsk och ställa sig på sin favoritplats och läsa matchprogrammet innan den stora rusningen kommer.

Ett årskort för att se Malmö FF:s samtliga allsvenska hemmamatcher 2004 kostar 1100:- för vuxna och 500:- för barn och ungdomar upp till och med 18 år.

Om Ni vill läsa mer om de olika årskorten så klicka här.

Välkomna in på Malmö FF:s kansli så hjälper vi dig med att skaffa ett av de populära årskorten till Malmö FF:s hemmamatcher 2004.