Festa på- himmelsblå!

Publicerad 06 november 2002

MFF Support firar sitt 10-årsjubileum med en ”fedefest” på Slagthuset. ”Alla” kommer att vara där. Skynda att anmäla dig!!

Källa: MFF Supports festsida

”Det är sekunderna efter slutsignalen sista matchen säsongen 1992. Malmö FF har förlorat mot AIK, som blir svenska mästare, och Malmö Stadion fylls av skrikande och firande AIK-are. På läktaren står några MFF-are och ser med hemskhet hur VÅR hemmaarena domineras av utbölingar. Detta skall aldrig får ske igen är deras spontana reaktion. 1:e november bildas Edwards Pack av en grupp hängivna supportrar. 1995 byter vi namn till MFF Support och i dag ,10 år senare, har vi över 3000 medlemmar.

10 år har vi i ur och skur stöttat di’blåe och ständigt ökat i medlemsantal och röststyrka. ALLA Ni medlemmar som hjälpt till att skapa kanske Sveriges finaste supporterklubb skall slå Er för bröstet och vara stolta. Våra första tio år skall firas rejält med en hejdundrande fest. Den 16:e november skall norra Europas största nattklubb förvandlas till ett himmelsblått hav av sjungade och dansande Blådårar.

DU får inte missa denna fest! Glid lite snyggt in i vår affär vid Triangeln och försäkra dig om en biljett till denna fest för ENDAST 195 KRONOR! Det ingår mat och ett glas öl eller vin plus entré till Nattklubben. Lägg till detta en sprudlande tillställning med bra band, kända och okända gäster och annat spex på scen.

Kan du helt enkelt missa detta?

Försäkra dig om en plats redan nu! 300 biljetter finns till försäljning och det går ENDAST att köpa i vår affär. Ingen anmälan via e-post, telefon, etc, således.

Endast för medlemmar. Medlemmar under 18 är välkomna till festen men har EJ tillträde till nattklubben efteråt.

19.00 börjar det på Slagthuset. Kom i tid!

Ingen sluttid för festen, men till efter midnatt lär vi hålla på. Sen har ju Slagthusets nattklubb öppet till 05.00…

Detta händer under kvällen:
Vi skall dela ut de åtråvärda vandringspokalerna till de av medlemmarna framröstade årets herr-, och damspelare
Vi skall dela ut de traditionella priserna till årets kämpe och årets målfirare.
Vi skall dela ut pris till de tio bästa MFF-arna under de tio år vi funnits…en efter en

Vi skall också dela ut diverse specialpriser med anledning av jubileumet
Det eminenta bandet Ballerinas uppträder och underhåller.
…det kommer mera